Inici Societat Montbui tornarà a sortir al carrer per reclamar la recuperació de serveis...

Montbui tornarà a sortir al carrer per reclamar la recuperació de serveis al CAP

COMPARTIR

Després de la concentració del passat dia 30 de novembre davant el CAP de Montbui en que es va fer entrega del document amb les reivindicacions que la plataforma Montbui per una sanitat digna està exigint des de fa més d’un any i sense que hagin rebut resposta per part del Departament de Salut, els veïns de Montbui tornaran a sortir al carrer.

Segons un comunicat de la plataforma, “no ens resignem a perdre uns serveis essencials als que tenim dret i que de forma totalment arbitrària ens han estat arrabassats. La població de Santa Margarida de Montbui (ni cap altre) no ens mereixem que se’ns digui que per motius d’organització haurem d’anar a Vilanova del Camí i a Igualada quan necessitem una visita de pediatria, traumatologia, ginecologia o una urgència els caps de setmana i festius, tenint unes instal·lacions i uns i unes professionals que fins abans de la pandèmia tenien cura de la nostra salut sense haver-nos de desplaçar a altres poblacions».

La plataforma afegeix que “quan tots els informes d’organismes internacionals i dels professionals de l’atenció primària ens alerten de la importància d’aquesta per la prevenció de malalties que en molts casos poden derivar en patologies més greus, no s’entén que des de el Govern de Catalunya s’estiguin prenent aquestes mesures que retallen serveis i que a la curta poden representar un estalvi, malgrat a la llarga sabem que es generarà més despesa. Quins interessos s’amaguen darrera d’aquestes decisions?”

Per reclamar-ho, la plataforma convoca una manifestació aquest divendres 27 de gener a les 17:30h. La sortida serà des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i la marxa anirà fins CAP Urbà d’Igualada, davant de l’estació.

1 COMENTARI

  1. Hay que convocar las manifestaciones en Sábado y Domingo, puede que haya mas numero de personas que puedan asistir. En Viernes hay mucha gente ocupada o trabajando.

FER UN COMENTARI

*