Inici Societat Montbui tanca la seva Festa Major d’Hivern reconeixent la tasca dels cossos...

Montbui tanca la seva Festa Major d’Hivern reconeixent la tasca dels cossos policials

COMPARTIR

L’Ajuntament de Montbui va organitzar divendres passat a la sala petita Mont-Àgora, davant una vuitantena d’assistents, l’acte institucional de commemoració del Patró de la Policia Local, Sant Maure. Després de tres anys, es recuperava aquesta celebració emmarcada en la Festa Major d’Hivern (de fet, era la darrera activitat del programa d’enguany). L’acte protocolari va incloure el lliurament d’una quinzena de felicitacions públiques al mèrit als integrants de la Policia Local de Montbui, a personal d’altres cossos i forces de seguretat, i també a personal civil per fets de mèrit realitzats durant els darrers tres anys en l’àmbit de la seguretat ciutadana i de la integritat de les persones.
Durant l’acte també es van lliurar diferents condecoracions (medalles de bronze, amb distintiu blau): a l’agent de la Policia Local de Montbui Àlex Bellonch per haver destacat en el compliment de les seves obligacions professionals; a l’agent Jordi Llombart per haver prestat servei durant 13 anys a la Policia Local de Montbui amb gran professionalitat; a la caporal del cos de Mossos d’Esquadra Elisabet Vidal per la seva tasca exemplar en les seves obligacions professionals; al sergent dels Mossos d’Esquadra Raül Vila per la seva dedicació i exemplaritat en les tasques professionals realitzades a Montbui, i també al sergent en cap de la Policia Local de Montbui José Andrés González i als agents Francesc Marín i Eduard Arcas per la seva permanencia continuada durant 15 anys en el servei de la Policia Local de Montbui.

El lliurament de les felicitacions i condecoracions va anar a càrrec de l’alcalde Jesús Miguel Juárez, el regidor de Seguretat Ciutatadana, Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Ocupació, Jordi Bòria i del sergent en cap de la Policia Local montbuienca José Andrés González.

Durant l’acte el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament montbuienc Jordi Bòria va agrair “la tasca i dedicació professional dels membres dels cossos i forces de seguretat, per la tasca tan important que feu”. Bòria va recordar que des de l’equip de govern montbuienc es treballarà, en la mesura del possible, per “evitar que ens continuïn marxant policies a altres municipis, tenint en compte que en molts casos els condicionants econòmics són importants”. El regidor va assenyalar també que “treballarem perquè els veïns i veïnes de Montbui tinguin una Policia Local que pugui continuar duent a terme els seus serveis amb la màxima professionalitat, proximitat i servei a les persones” .

FER UN COMENTARI

*