Inici Cultura Montbui tanca una participada ‘Setmana de les Arts’

Montbui tanca una participada ‘Setmana de les Arts’

COMPARTIR

Montbui va celebrar entre els dies 4 i 10 de juny la segona edició de la “Setmana de les Arts”, conjunt d’activitats organitzades per difondre el teatre, la música i la creativitat personal dels alumnes montbuiencs.

Durant la segona “Setmana de les Arts” no hi va faltar un concert de l’Orquestra de Violins i Violoncels”, formada per alumnes de les escoles del municipi; també es va celebrar l’activitat “Som artistes”, amb exposicions, tallers i un concert de la coral de l’Institut Montbui. Aquesta activitat va anar a càrrec dels alumnes de l’Institut Montbui i els de sisè curs de les escoles de Montbui.

Una de les matinals també es va dedicar a l’activitat “Fem Teatre”, a càrrec dels alumnes de les tres escoles montbuienques. I dijous passat va arribar el moment de la representació de l’espectacle per als més menuts “Somnis de sorra”, a càrrec de la companyia Ytuquepintas. Aquest espectacle, molt ben valorat per tots els assistents, va anar adreçat als alumnnes de P3, P4, P5 i primer de les escoles del municipi.

El divendres al migdia tenia lloc a la sala auditori de Mont-Àgora la cantata “El follet valent”, a càrrec dels alumnes de quart curs de les escoles Antoni Gaudí i Garcia Lorca i també dels de tercer, quart i sisè curs del Montbou, amb una gran assistència de públic.
I va finalitzar la II Setmana de les Arts diumenge passat amb la representació de l’espectacle familiar “Mobilus”. Més d’un centenar de persones van presenciar una obra entretinguda, molt original i que va fer les delícies dels espectadors. Va anar a càrrec de la companyia Addaura Teatre Visual.

A més de la participació i implicació dels centres educatius, des de l’Ajuntament de Montbui es valora de forma molt positiva aquesta segona Setmana de les Arts, especialment per la qualitat d’alguns dels espectacles que es van poder veure a Mont-Àgora, i que va ser reconeguda pel públic assistent.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*