Inici Societat Montbui tanca els seus parcs per l’increment del risc de rebrot de...

Montbui tanca els seus parcs per l’increment del risc de rebrot de la Covid-19

COMPARTIR

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha decretat el precintat i prohibició d’ús públic dels parcs urbans del municipi, entre aquest dissabte i el proper diumenge 24 de gener.

El motiu és l’increment del risc de rebrot de la Covid-19, que s’ha disparat fins els 1518.89 punts. En termes absoluts, al municipi s’han diagnosticat 72 casos de coronavirus en els darrers 7 dies, més del doble dels casos diagnosticats en la setmana anterior.

La taxa de reproducció de l’epidèmia és d’1,50 i la incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants és de 1012.02, per sobre també de la mitjana del país.

L’Ajuntament entén “imprescindible” l’adopció d’aquesta mesura, que comporta el tancament i precinte dels següents parcs i places urbanes: Parc de la Unió, Parc de Can Lledó, Passeig Espanya 2- Vistalegre, Parc Passeig Almeria, Parc de la Solidaritat, Parc Picasso, Parc Finisterre, Plaça Maragall-Los Olivos, Gespa Passeig Catalunya, Plaça Manuel Rosales, Plaça Santa Anna, Parc Ramon Gómez, Parc Central-Jocs, Parc Central-Al CAP Parc, Plaça Pare Matias-Plaça Pi, Plaça Espanya i, al nucli antic, la Plaça Sort, Plaça Catalunya, Plaça Doctor Cantarell

7 COMENTARIS

  1. Justo a la derecha del bloque que aparece al fondo, es donde el ayuntamiento a dado permiso para colocar la gasolinera… de verdad es necesaria una gasolinera en Montbui? Y tan cerca de las viviendas? No estaria mejor en el poligono, cerca de la ronda sur?

  2. Este virus es más inteligente que los humanos por eso se toman estas estúpidas medidas y por qué no habéis visto a la policía de Montbui actuando como mercenarios contra la gente se creen que son csi las Vegas jaja

  3. Si la gent fes servir el sentit comú ni s’haurien te tancar parcs ni la policia actuaria com mercenaris , cosa de la que no estic d’acord . La policia es policia per fer que la gent cumpleixi la llei i les normes , si la gent ho fes no caldria ni policia ….

FER UN COMENTARI

*