Inici Societat Montbui tanca amb una festa el curs d’educació viària

Montbui tanca amb una festa el curs d’educació viària

COMPARTIR

El passat 18 de maig va finalitzar una nova edició del Curs d’Educació Viària que organitza la Policia Local de Montbui, amb la col·laboració de la regidoria d’Educació (àrea d’Infància). El curs va finalitzar amb una festa d’animació infantil, que es va celebrar a l’escola Antoni Gaudí, amenitzada pel grup Setdeso.

Per cloure l’activitat es va fer el lliurament de premis del Concurs de Dibuix Infantil, on hi van participar els alumnes de primer, tercer i cinquè curs de les escoles Garcia Lorca, Antoni Gaudí i Montbou. Aquests van ser els alumnes als quals es va adreçar el curs d’educació viària d’enguany.

Els guanyadors del concurs de dibuix van ser els següents: A la categoria de primer curs, primer premi per a Arnau Pastor Vilarrubias, de l’escola Montbou; segon premi per a Didac Vicho Tostado, de l’escola Antoni Gaudí i tercer premi per a Fran Palacios Marchal, de l’escola Garcia Lorca.

Pel que fa a la categoria de tercer curs, primer premi per a Lidia Pérez, de l’escola Garcia Lorca; segon premi per Mailen Soriano, de l’escola Montbou, i tercer premi per a Yasser Sadik de l’escola Antoni Gaudí.

I a la categoria de cinquè curs, primer premi per a Maria Grados, de l’escola Antoni Gaudí; segon lloc per a Alae Ferdi de l’escola Garcia Lorca i tercera posició per a Miquel Cortés, de l’escola Montbou. Van lliurar els premis l’Alcalde montbuienc Teo Romero, el regidor d’Educació i Esports Josep Palacios, el cap de la Policia Local de Montbui José Andrés González i l’agent del cos policial que ha impartit el curs Àlex Bellonch.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*