Inici Destacats Montbui tanca aquest divendres el seu ‘Estiu Jove’

Montbui tanca aquest divendres el seu ‘Estiu Jove’

COMPARTIR

Montbui continua celebrant durant aquest mes de juliol les activitats de l’”Estiu Jove”. El passat dimecres dia 10, dins de les activitats de l’”Estiu Jove”, es va organitzar una sortida per assistir com a públic a diferents gravacions del programa de televisió “Ahora Caigo”. Els montbuiencs i montbuienques es van desplaçar fins a Sant Just Desvern per veure aquest programa presentat per la humorista Silvia Abril durant la versió estiuenca.

L’endemà dijous 11 de juliol es va organitzar un grafiti participatiu al mur d’accés al carrer Extremadura del Barri del Pi. De la mà de l’artista Javi Díaz, i amb el suport de diferents joves montbuiencs, es va elaborar un mural que busca representar la cohesió dels joves del municipi, i prenent com a base el disseny del programa d’activitats de l’”Estiu Jove”.

Les activitats de l’”Estiu Jove” van continuar el proper divendres 12 de juliol, quan una desena de joves van participar en un campionat de “Keyforge”, un joc de cartes inspirat en un univers de criatures i claus de voltes misterioses. El campionat es va dur a terme a Mont-Jove. Dissabte passat a la nit va tenir lloc el concert jove amb el grup barceloní “Bohemios autorizaos”.

Una cinquantena de joves montbuiencs es van desplaçar fins al parc aquàtic d’Illa Fantasia, on dilluns passat van gaudir d’una espectacular jornada d’atraccions aquàtiques. Dimarts es va dur a terme a la piscina d’estiu una nova sessió de bany nocturn i cinema a la fresca, en aquest cas amb la projecció de la pel·lícula “Campeones” i dimecres va ser el torn d’una nit de terror a la piscina.

Finalitzaran les activitats de l’”Estiu Jove” aquest divendres a partir de les set de la tarda, amb la “Gran Festa Holi”, la qual es durà a terme als Jardins de l’Ajuntament. Els primers 300 assistents rebran una bossa gratuïta amb pols de pintar. Una vegada esgotades les bosses, els preus seran: 1 bossa 2 euros; 3 bosses 5 euros; 6 bosses 10 euros; 9 bosses 15 euros i regal de motxilla. Hi haurà música i animació. Es recomana acudir amb roba blanca.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*