Inici Atletisme Montbui ret homenatge a Sheila Avilés, campiona de les sèries mundials de...

Montbui ret homenatge a Sheila Avilés, campiona de les sèries mundials de curses de muntanya

COMPARTIR

El passat 25 d’octubre va tenir lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Montbui una recepció institucional a l’atleta local Sheila Avilés, que ara fa unes setmanes es convertia en flamant campiona de les sèries mundials de Skyrunning.

Pels volts de les 7 de la tarda Sheila Avilés era rebuda per l’Alcalde Schummi Juárez i per la regidora d’Esports Isabel Guerrero, en representació del consistori montbuienc i, tot seguit, i acompanyada pels seus pares, realitzaria una simbòlica signatura en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

A continuació, i sota els aplaudiments dels assistents a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, i amb la música del “We are the champions” de Queen de fons, Sheila Avilés es va dirigir cap al saló de plens, on es va realitzar l’acte protocolari de reconeixement.

L’Alcalde Schummi Juárez va presidir i presentar l’acte, agraint la presència dels assistents, dels familiars, amics i afeccionats a l’esport en general del municipi. L’Alcalde va valorar de forma molt positiva una recepció on l’Ajuntament de Montbui es va volcar donant suport a la seva esportista més universal.

Sheila Avilés va agrair aquesta “rebuda tan emotiva i especial per a mí. És un premi després de tant entrenament i sacrifici. Vull agrair especialment a la meva familia tot el suport que m’han donat sempre. Han estat al meu costat en tot moment i això és bàsic. També vull mostrar el meu agraiment a totes les persones que em segueixen i que em veuen com a exemple de persona que representa els valors saludables de l’esport. Com a dona i com a montbuienca estic orgullosa de poder representar a Montbui arreu del món”

La regidora d’Esports Isabel Guerrero va tenir paraules de reconeixement per a Sheila Avilés, “ets un exemple. Tots sabem el que costa aconseguir visibilitat i bons resultats a l’esport femení, i avui en dia la Sheila, després de tots els sacrificis realitzats, és una esportista d’elit i exemplar. Des de l’Ajuntament de Montbui estem orgullosos d’ella com a esportista però també com a persona, pels valors que transmet. Estarem al teu costat, ens agrada que puguis fer ús de les nostres instal·lacions municipals durant la teva preparació esportiva”. La regidora d’Esports montbuienca va assenyalar també que des de l’Ajuntament de Montbui “hem d’estar aprop de les persones a les quals els agrada l’esport, també aprop de les entitats, de les escoles esportives, etc.”

Durant la recepció tant l’Alcalde com la regidora d’Esports van lliurar un ram de flors i una placa commemorativa a la campiona de les World Series de Skyrunning, tancant així l’acte.

FER UN COMENTARI

*