Inici Societat Montbui ret homenatge a la comunitat educativa

Montbui ret homenatge a la comunitat educativa

COMPARTIR

Aquest dimarts s’ha dut a terme a Mont-Àgora l’acte d’homenatge i reconeixement a la Comunitat de Montbui, el qual va permetre continuar posant en valor la tasca que realitzen els docents per potenciar l’educació pública i de qualitat al municipi.

Durant l’acte, presentat pel periodista Òscar López, la regidora d’Educació i Primera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament montbuienc Coral Vázquez va voler “agrair tot l’esforç realitzat pels centres educatius públics del municipi durant el darrer curs, en què la pandèmia de covid-19 no va ser obstacle perquè els centres educatius aportessin la major normalitat possible a la societat”. Vázquez va recordar que es recuperava aquest acte de reconeixement, després que no es pogués organitzar durant el 2020 per la pandèmia i també va enumerar les nombroses convocatòries d’ajuts i beques convocades per l’equip de govern municipal durant els darrers mesos per tal de donar suport a les famílies i persones del municipi, en l’àmbit educatiu. Coral Vázquez va recordar que des de l’Equip de Govern “treballarem per enfortir l’educació pública i de qualitat a Montbui, i també per recolzar a totes les persones de la comunitat educativa que us hi deixeu la pell”.

L’acte d’homenatge a la comunitat educativa es va realitzar a la Sala Petita Mont-Àgora i va comptar amb una seixantena d’assistents. L’activitat es va realitzar respectant les limitacions d’aforament. Com és costum, es va retre homenatge als professionals de l’educació que s’han jubilat durant els darrers dos anys. Les persones homenatjades pertanyien a quatre centres educatius públics del municipi: escola Montbou, escola Garcia Lorca, escola Antoni Gaudí i Institut Montbui.

Així, es va retre homenatge de l’escola Montbou a les mestres Teresa Vendrell i Fina Castelltort (exdirectora). Pel que fa a l’escola Antoni Gaudí els homenatjats van ser Àngel Peñalver (exdirector i mestre), Isabel Borràs i Montse Casals (mestres). Pel que fa a l’escola García Lorca, es va retre homenatge a la mestra i exdirectora Montse Oliva, i també als mestres Joan Compte i Matilde Piqué.

Per últim per part de l’Institut Montbui es va retre homenatge a l’exdirectora i professora del centre, Montserrat Costa.

Al marge d’aquest reconeixement, també durant la cerimònia es van realitzar dos homenatges a persones que han contribuït amb la seva tasca en foment de l’educació montbuienca. D’una banda a Vicenç Carrión, director de l’escola García Lorca durant els darrers dos anys, i també a Eva Tostado, per la seva gran col·laboració en la realització del vídeo que mostrava els centres educatius montbuiencs abans de la darrera campanya de preinscripció

L’acte, de petit format, va estar organitzat per la Regidoria d’Educació, i va comptar amb l’amenització musical de la cantant Gisela Novais.

FER UN COMENTARI

*