Inici Societat Montbui reivindica la seva oferta educativa amb les activitats del ‘Fem més...

Montbui reivindica la seva oferta educativa amb les activitats del ‘Fem més escola’

COMPARTIR

Montbui està celebrant el projecte educatiu “Fem Més Escola”. Amb l’arribada del mes de març, i per quinzena edició consecutiva, el municipi organitza un programa d’activitats que pretenen adreçar a la ciutadania al dia a dia dels centres educatius.

Les activitats d’aquesta edició van començar divendres passat amb una excursió-esmorzar que van dur a terme els alumnes de la Llar d’Infants L’Estel, desplaçats fins a l’escola Antoni Gaudí, on van poder esmorzar i on van assistir a una sessió de contes.

L’endemà dissabte, la Biblioteca Mont-Àgora va acollir l’activitat “L’Hora del Conte”, amb el recital “Conte ve…conta va”, una activitat que va anar a càrrec del grup Gates Gatunes, i que va abordar diferents relats infantils, sempre amb perspectiva de gènere. Cal dir que aquesta activitat també forma part del programa d’actes commemoratius del 8-M, el Dia Internacional de les Dones.

Dimarts es va fer a l’Institut Montbui una visita guiada dels nens i nenes de sisè de Primària, així com una visita guiada per a les famílies a l’Institut Montbui, per conèixer l’oferta d’estudis d’ESO, Batxillerat i PFI.

Dijous van ser els infants de la Llar d’Infants Santa Anna els que van a l’escola Garcia Lorca en una excursió-esmorzar i, a la tarda, Mont-Àgora va acollir la primera sessió del Curs de Robòtica, Tecnologia i Programació a l’aula adreçat a mestres que vulguin introduir la robòtica i la programació a les classes reglades.

Aquest dissabte a les 12 del migdia serà el torn de la presentació del llibre “Arriben els MiniFop’s” a Montbui. Es tracta de la presentació del llibre, amb taller inclòs, i la presència de Natasha, Roban i Socram, els seus autors. Els MiniFop’s ens narra una història plena de màgia i fantasia, que parla de l’amor de veritat i dels reptes que semblen impossibles però que es poden aconseguir amb esforç i determinació. Aquesta activitat, que és oberta a tothom, es durà a terme a la Biblioteca Mont-Àgora.

Diumenge a partir de les onze del matí continuaran les propostes del “Fem Més Escola”, en aquesta ocasió amb la representació de l’obra de teatre familiar “Un vestit nou”. Aquesta representació anirà a càrrec del grup 7 Teatre, i està adreçada a tots els públics. Es podrà veure, amb entrada lliure i gratuïta, a la Sala Auditori de Mont-Àgora.

Durant la propera setmana es podrà veure a la Biblioteca de l’Escola Antoni Gaudí l’exposició “Al Gaudí fem art”. En concret, l’horari per poder veure aquesta mostra de manualitats de dilluns a divendres entre les 15 i les 17 hores.

El mateix dilluns 12 de març entre les 15 i les 17 hores serà el torn de la Jornada de Portes Obertes a l’escola Garcia Lorca. Com és costum, els assistents podran conèixer els espais educatius d’aquest que oferteix educació infantil i primària.

L’endemà dimarts dia 13 de març, també entre les 15 i les 17 hores, es durà a terme la Jornada de Portes Obertes, però en aquest cas a l’Escola Antoni Gaudí.

Durant tot el mes de març continuaran les propostes del quinzè “Fem Més Escola”. D’entre les propostes més importants, cal recordar que el proper 18 de març (diumenge) es durà a terme una nova edició de la “Festa de l’escola pública” i que el dimecres 21 de març, a Mont-Àgora, es realitzarà la gala de reconeixement a la Comunitat Educativa.

FER UN COMENTARI

*