Inici Destacats Montbui reconeix dissabte als seus esportistes

Montbui reconeix dissabte als seus esportistes

COMPARTIR

Aquest proper dissabte a partir de les vuit del vespre tindrà lloc a la Sala Auditori de Mont-Àgora la Gala de l’Esport de Montbui, una activitat que estarà presentada pel monologuista Miguel Angel Marín i en la qual es retrà homenatge als millors esportistes del municipi. En acabar la gala hi haurà un pica pica per als assistents al vestíbul de Mont-Àgora.

En primer lloc es farà el lliurament del premi als finalistes escolars. En aquesta categoria són finalistes Joel Velasco i Beatriz Pérez (AMPA Escola Antoni Gaudí); Lydia Pulido i Claudia Garcia (AMPA Escola Garcia Lorca); Laia Puig i Genís Codinachs (AMPA Escola Montbou) i Judit López i Josep Padulles (AMPA i Institut Montbui).

A continuació es lliurarà el premi als finalistes foranis, que en aquesta ocasió són la jugadora del primer equip del Club de Futbol Igualada Mariona Marsal; la també jugadora del CFI Anna Bernadí; el nedador del Club Natació Igualada Alex Varea i el gimnasta Fidel Serra. També són finalistes tres joves futbolistes: el migcampista del CE Manresa Bernat Benito (juga a Primera Catalana), el lateral dret Carlos López (Lliga Nacional Juvenil, amb el CE Manresa) i el porter Oriol Martí (Lliga Nacional Juvenil, amb la UE Cornellà). També és finalista el jove davanter del CE Anoia Izan Ruiz, un dels futbolistes amb més projecció del municipi. I clou el capítol de finalistes Nacho Fajardo, un dels millors jugadors d’esquaix d’Espanya, a la seva categoria.

Tot seguit es repartiran les distincions als finalistes d’entitats, que en aquesta ocasió són Aaron Cobo i David Cano (Futbol Sala Montbui), Ivan Copoví i Antonio Sánchez (UE Sant Maure), Joan Ambrós i Jan Guerrero (Club Tennis Montbui), Antonio García i Matías Blanco (Club Tennis Taula Montbui), Alba March i Shaiel Del Pino (Club Handbol Montbui), Júlia Enrich i Marta Villar (Club Esportiu Montbui), Lara Llobet i Àlex Rica (Hoquei Club Montbui), José. M. Márquez (Club Petanca Montbui). També és finalista Luis Luque (Club Agility Montbui); pel Moto Club Montbui és finalista el jove pilot Joan Subirana. I pel Club de Futbol Montbui és finalista Guillem Roig.

A continuació es durà a terme el lliurament de les mencions especials.

Es reconeixerà l’ascens com a campió del grup setè de Quarta Catalana (ascens a Tercera Catalana) del conjunt “amateur” B de la UE Santa Maure i se li lliurarà una menció. També l’equip juvenil de la UE Sant Maure rebrà una menció especial per l’ascens aconseguit a Primera Divisió Juvenil. Rebrà una menció l’equip aleví maurista, per l’ascens a Primera Divisió Aleví.

D’igual manera es reconeixerà amb una menció l’equip del Club Petanca Montbui que va aconseguir l’ascens a Tercera Divisió Catalana.

Reconeixement amb una menció especial a l’equip aleví “B” de futbol sala l’AMPA Garcia Lorca perquè l’equip va finalitzar en segon lloc el campionat dels Jocs Escolars.

Es lliurarà també una menció al Club Tennis Montbui perquè l’equip aleví de l’entitat es va adjudicar el campionat-obert de Tennis.

Menció de reconeixement a tota una institució de l’Hoquei Club Montbui: Daniel Baraldés (jugador, entrenador) i persona molt vinculada a l’entitat.

També es lliurarà una menció com a secció de nova creació dins una entitat local a la secció de patinatge de l’Hoquei Club Montbui.

Menció especial al treball realitzat per afavorir el futbol de base al coordinador de La Masia del Futbol Club Barcelona i fundador de l’Escola Esportiva de Futbol de Montbui Juanjo Luque.

També es lliurarà una menció al millor entrenador, títol que recau en Aleix Alamillo, un dels grans tècnics del futbol sala català.

Menció especial per al Futbol Sala Montbui per la Festa Esportiva Solidària realitzada conjuntament amb el Casserres Futbol Sala.

Es lliurarà també una menció especial al projecte HANDPORTERS, per l’organització a Montbui de la Gala de Porters d’Handbol de Catalunya.

També hi haurà una menció per la promoció de l’handbol i la creació dels equips sènior masculí i sènior femení al Club Handbol Montbui.

Menció especial per al Club 3 Municipis per la promoció del territori gràcies a l’esport amb l’organització de la Cursa dels 3 Municipis i també la Trail Nocturna a La Tossa de Montbui.

Es reconeixerà a Iveth Camus amb una menció al mèrit esportiu en el món del “running” femení. També es lliurarà una menció a la promoció de l’esport femení al Club Esportiu Montbui. Finalitzarà el lliurament de mencions amb un reconeixement al millor esdeveniment esportiu internacional, premi que recaurà en el 6è Obert de Tennis Internacional Arcadi Manchón-EVO.

Un dels moments més emotius serà el lliurament d’una menció especial a títol pòstum per a Marina Rosillo Garcia, la jove de Vilanova del Camí traspassada recentment i que col·laborava amb diferents entitats i associacions de Montbui.

Com és habitual, un cop realitzats els lliuraments de les mencions, es procedirà a conèixer els noms dels guanyadors a les categories d’escolars, entitats i foranis. Més de 400 persones assistiran a aquesta Gala de l’Esport, que omplirà de gom a gom Mont-Àgora, i que finalitzarà amb un breu monòleg de Miguel Àngel Marín i amb un piscolabis per als assistents.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*