Inici Cultura Montbui, a punt per a la seva primera Setmana de les Arts

Montbui, a punt per a la seva primera Setmana de les Arts

COMPARTIR

Durant la propera setmana els alumnes dels centres educatius de Montbui seran protagonistes de la “I Setmana de les Arts”, que es durà a terme a la Sala Auditori de Mont-Àgora i que implicarà l’organització de nombroses activitats.

Les activitats començaran dilluns a partir de dos quarts de 12 del matí amb un Concert de l’Orquestra de Violins i Violoncels. Hi actuaran els alumnes de segon curs de les escoles Antoni Gaudí, Garcia Lorca i Montbou. Aquesta activitat és oberta al públic.

L’endemà dimarts 23 de maig, entre les 10.20 i les 12.40 hores tindrà lloc una activitat interna i exclusiva per als escolars: “Retrats, instal·lació artística”.

El dimecres 24 de maig, entre les 10 del matí i la 1 de la tarda, s’organitzarà l’activitat “Un matí de teatre”. De a 10 a 11 hores per als alumnes de l’Escola Antoni Gaudí; de 11 a 12 hores per als de l’ escola Garcia Lorca i de 12 a 12.45 hores será el torn dels alumnes de l’Escola Montbou. Es tracta d’una activitat oberta al públic.

I el dijous 25 de maig a partir de dos quarts de 12 del migdia tindrà lloc la cantata “El ratolí electrònic”. Hi actuaran els alumnes de quart curs de les escoles Antoni Gaudí i Garcia Lorca i també els de sisè curs del Montbou. També en aquest cas será una activitat oberta a les famílies i al públic en general. La Setmana de les Arts compta amb l’organització de les escoles de Montbui Garcia Lorca, Antoni Gaudí i Montbou, també l’Institut Montbui i té la col·laboració de les regidories d’Educació i Cultura de l’Ajuntament montbuienc.

FER UN COMENTARI

*