Inici Destacats Montbui prepara la seva ‘Setmana Jove’

Montbui prepara la seva ‘Setmana Jove’

COMPARTIR

Del 3 al 9 de juliol Santa Margarida de Montbui celebrarà una nova edició de la “Setmana Jove”. Les activitats començaran el proper dilluns 3, amb l’acte de presentació, que inclourà un Debat Obert i el testimoni d’un cas d’èxit d’un jove que va realitzar el trajecte migratori sense referents adults.

L’endemà dimarts 4 de juliol s’organitzarà en el CCC La Vinícola un Torneig de Tennis Taula per a joves a partir de 12 anys -activitat gratuïta- i amb inscripció prèvia a https://bit.ly/3qQUPsj . Aquell mateix dia, però entre les 19.00 i les 20.30 hores s’organitzarà a l’amfieatre del Passeig Catalunya una classe magistral d’Afrobeat -activitat gratuïta-.

El dimecres 5 de juliol es realitzarà una sortida fins al parc aquàtic WaterWorld de Lloret de Mar. Les inscripcions per a aquesta sortida es poden formalitzar a Mont-Àgora, de dimarts a divendres de 9 a 15 hores, fins el dia 30 de juny. El preu de l’activitat -inclou autobus i entrada al parc aquàtic és d’11 euros-.

El dijous 6 de juliol tindrà lloc un Torneig de Waterpolo a la piscina d’estiu municipal, entre les 16 i les 18 hores. Les inscripcions es poden formalitzar a l’enllaç https://bit.ly/3qUoLny. Aquell mateix dia, entre les 18 i les 21 hores, es farà una activitat de Escape Room Jove a Mont-Àgora. Les inscripcions per a aquesta proposta juvenil es pot fer a l’enllaç https://bit.ly/3PngDWS

I finalitzaran les activitats de la Setmana Jove del dijous 6 de juliol amb una sessió de Cinema a la Fresca, i la projecció de la pel·lícula “Mamma Mia”, a la Plaça del Safareig del Nucli Antic. Accés lliure i gratuït, i crispetes per a tots els assistents.

El divendres 7 de juliol a partir de les 18 hores començarà el monòleg-vivència “A besar de todo adicto”, una experiencia vital en forma de monòleg sobre el consum d’alcohol i drogues i sobre la posterior rehabilitació. Una història d’ombres i llums, amb Rubén Martínez. L’activitat tindrà lloc a la Sala Petita Mont-Àgora, amb accés lliure i gratuït.

El mateix divendres 7 de juliol, entre les 22.00 i les 24.00 hores, amb accés lliure i gratuït, s’organitzarà una sessió de Bany Nocturn i Festa DJ a la piscina d’estiu, amb l’amenització musical a càrrec del DJ “Josu Music”.

I les activitats tindran el punt àlgid el dissabte 8 de juliol. Entre les 17.00 i les 20.00 hores tindrà lloc l’”Escalabirres”, una original activitat d’escalada, amb protecció amb arnès i totes les mesures de seguretat (activitat juvenil gratuïta i d’accés lliure).

Les activitats continuaran el mateix dissabte, a partir de les 18 hores, amb una sessió de karaoke “Sing Star”, a partir de les 18.00 hores, a la Sala Petita Mont-Àgora.

També el mateix dissabte, però a partir de les 21.30 hores, s’organitzarà la segona edició de la “Marxa Zombie”, activitat que es durà a terme a l’amfiteatre del Passeig Catalunya, i que compta amb la col·laboració de l’Associació Halloween Montbui (accés lliure i gratuït).

I finalitzarà la jornada festiva amb el gran recital musical “Va Parir Tour”, el gran festival estiuenc de Ràdio Flaixbac, que començarà a les 23 hores a l’Institut Montbui, i que tindrà continuïtat amb el concert musical de “We Are The Ones” fins a la matinada. Activitats gratuïtes, amb accés lliure.

I finalitzaran les activitats amb la Cursa d’Obstacles “Bou Race”, que es celebrarà entre les 16.30 i les 20.30 hores al camp de vol. Cal inscripció gratuïta per participar a l’enllaç https://bit.ly/4451bTi

Les activitats de la Setmana Jove estaran organitzades per l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, a través de la regidoria de Joventut i del servei Mont-Jove, i tindran la col·laboració de Diputació de Barcelona, Comissió Jove “El Tineret”, Comissió Jove “La Margarideta”, Mont-Àgora, Gaudire, Diverevent, Ràdio Flaixbac, We Are The Ones, Ass. Halloween Montbui, el Consell Comarcal de l’Anoia i el Club Tennis Taula Montbui.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*