Inici Destacats Montbui prepara una Festa Major amb doble concert de l’ex-OT Nuria Fergó

Montbui prepara una Festa Major amb doble concert de l’ex-OT Nuria Fergó

COMPARTIR

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui està ultimant els preparatius de la Festa Major, que es celebrarà enguany de forma adaptada i tenint en compte les limitacions dels protocols de seguretat, davant l’emergència sanitària de la covid-19.

La Festa Major montbuienca es durà a terme entre el divendres 17 i el dilluns 20 de juliol i inclourà preferentment activitats a l’aire lliure i amb aforaments limitats.

Una de les novetats serà l’adaptació de diferents escenaris paral·lels, que estaran ubicats a l’Avinguda de l’Esport, al pati de l’ Institut Montbui, a la plaça José Fernández (a tocar barri del Pi) i a la Plaça Can Lledó (barri Vista Alegre).

L’objectiu de la regidoria de Cultura i de l’entitat col·laboradora “Viu la Festa” és diversificar les activitats, que estaran molt limitades pel que fa a l’aforament. Ja es pot confirmar que tots els actes al Nucli Urbà seràn gratuïts, però caldrà accedir-hi de forma exclusiva, amb entrada anticipada. Aquestes entrades anticipades es podran recollir a Mont-Àgora els dies 9 de juliol de 18.00h a 20.00h, el 10 de juliol d’11.00h a 13.00h, el 13 de juliol de 18.00h a 20.00h i el 14 de juliol de 18.00h a 20.00h. Sense entrada no es podrà accedir a cap de les actuacions. Es lliuraran dues entrades com a màxim per persona i per dia.

Doble concert de Nuria Fergó, els dies 17 i 18 de juliol

Entre les activitats destacades cal remarcar la presència a Montbui de Nuria Fergó, una de les primeres veus del televisiu programa “Operación Triunfo”, la qual farà dos concerts a Montbui, el divendres 17 i el dissabte 18 de juliol a les 23 hores en ambdós casos, a l’escenari tancat ubicat a l’Avinguda de l’Esport. Com hem explicat abans, en tots els actes de la Festa Major 2020 hi haurà aforament limitat per garantir les distàncies de seguretat i només es podrà accedir amb invitació.

Al Nucli Antic, diferents activitats, sobretot a l’aire lliure

Al Nucli Antic montbuienc també es duran a terme diferents activitats adaptades als condicionants sanitaris actuals i amb noves ubicacions adaptades a la necessitat de disposar d’espais més oberts com el pati de l’escola Montbou. No hi faltaran el pregó, gegants, diferents trobades de germanor i concerts.

Des de l’organització, AAVV La Margarida, es treballa per garantir el compliment de totes les mesures d’aforament i de distàncies de seguretat i s’ha apostat clarament per dur a terme les activitats a l’aire lliure.

FER UN COMENTARI

*