Inici Festes Montbui premiarà els aparadors nadalencs

Montbui premiarà els aparadors nadalencs

COMPARTIR

Ja està a punt el Concurs d’Aparadors Nadalencs de Montbui, que enguany arriba a la seva sisena edició. Hi podran participar tots els comerciants de Montbui. El període de realització de l’activitat serà entre el 10 i el 21 de desembre. El jurat, designat per l’Ajuntament de Montbui, estarà format per un representant de la UEM, un altre de l’ajuntament i un de la Comissió de Festes.

El jurat visitarà els diferents aparadors dels comerços durant els dies que es realitza el concurs. Els aparadors hauran d’estar visibles durant l’horari de la visita. El jurat tindrà en compte el material utilitzat, l’originalitat, l’elaboració i l’adaptació del producte a l’aparador.

Les inscripcions per prendre part en aquest concurs seran gratuïtes i hauran de formalitzar-se, mitjançant el lliurament de la butlleta de sol·licitud degudament complementada a l’Ajuntament de Montbui (CCC La Vinícola), per fax al 938055023 o bé per correu electrònic a l’adreça torregrosacs@montbui.cat. La data límit d’inscripció és el dia 7 de desembre.

L’Ajuntament de Montbui atorgarà el premi el dia 23 de desembre, durant la Fira de Nadal. El guanyarà obtindrà un guardó de 250 euros, més una placa commemorativa.

FER UN COMENTARI

*