Inici Gent Montbui posa el punt i final a la seva Setmana de la...

Montbui posa el punt i final a la seva Setmana de la Joventut

COMPARTIR

[Img #31510]Montbui ha finalitzat aquest dijous la Setmana de la Joventut. El passat cap de setmana es van dur a terme algunes de les activitats més participades com una sessió de bany nocturn a la piscina, amb “photocall” amb “La Patrulla Canina”. Aquesta activitat va superar totes les previsions d’organització i no es va poder realitzar estrictament com estava prevista, per motius de seguretat.

 

L’endemà divendres, un centenar de joves –i no tant joves- del municipi van participar en una animada “Festa Holi”, al descampat municipal ubicat a tocar del barri de Vista Alegre, amb una gran festa i l’animació musical de DJ Manel. La pols de pintura va ser protagonista, durant dues hores de gran animació i festa per a tothom.

 

Durant el cap de setmana es van celebrar les activitats del “Pack Jove”, un conjunt d’activitats que incloïen sopar i acampada a la piscina, i en les quals hi van participar desenes de joves del municipi. Després de passar una animada nit “d’acampada” a la piscina, l’endemà van poder recuperar forces amb un esmorzar i, a continuació, superar un enginyós circuit d’obstacles, amb proves molt divertides i que van ser molt ben valorades pels participants.

 

Les activitats van continuar dilluns amb un Torneig de Futbol Sorra a la piscina d’estiu, i avui dimarts es farà un Torneig de Vòlei Sorra, una sessió d’Aquagym i es projectarà la pel•lícula de cinema infantil “Del revés” (Inside Out).

 

La Setmana de la Joventut 2016 va finalitzar dijous, amb una sessió de “Zumba” a la piscina d’estiu i amb la projecció de la pel•lícula de terror juvenil  “The Boy”.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*