Inici Destacats Montbui organitzarà una nova desfilada del seu comerç

Montbui organitzarà una nova desfilada del seu comerç

COMPARTIR

25 establiments comercials de Montbui participaran el proper dimecres 1 de maig a la “Passarel·la del Comerç”, certamen que té el suport i l’impuls conjunt de la Unió d’Establiments de Montbui (UEM), Montbui Comerç i l’Ajuntament montbuienc, i que serà una de les primeres activitats de la Fira de la Multicultura i el Comerç. Enguany es repetirà el format de l’edició de 2018: es duran a terme dues desfilades, a la Sala Auditori Mont-Àgora, la qual estarà habilitada per a l’ocasió sense les habituals grades retràctils, per poder augmentar la capacitat. La primera començarà a dos quarts de cinc de la tarda, i la segona a dos quarts de vuit del vespre.

Els comerços i establiments que prendran part en aquesta Passarel·la del Comerç són Esports Garcia, Consum Charter, Diverevent, Reparació d’automòbils Bòria, Llucià Joiers, Cal Pepe, Gonzalo, Perruqueria Lely, Seymar, Valls Òptics, Montse Balada, Finques Montbui, Perruqueria Petty Look, Therana, CTM terapias Montbui, Sweet In, Grup 2, Bar La Bellota, Perruqueria Alnoi, El Coixí, Pesca Salada, Autoreparacions Agustín, El racó de la Judit, Montfruit i Peixos Dueñas.

Des de l’organització ja s’està treballant tant en la logística de l’esdeveniment, com en el guió i escenografia. L’objectiu és coordinar amb els diferents establiments participants tot allò que cada comerciant vol posar en valor en aquesta desfilada, la qual seguirà un guió teatralitzat i inclourà diferents actuacions i sorpreses, així com destacades coreografies de ball.

L’activitat estarà organitzada per l’Ajuntament de Montbui, amb la col·laboració de la Unió d’Establiments de Montbui (UEM). El preu de les entrades per assistir a les desfilades és d’un euro (per qüestions d’aforament tothom, inclosos nadons, haurà d’accedir amb entrada). Venda d’entrades: A Mont-Àgora de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 17h a 19h, i a Perruqueria Lely, Gonzalo i Grup 2, en horari comercial. L’accés del públic a la sala serà a partir de les quatre de la tarda.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*