Inici Societat Montbui obrirà la setmana vinent la temporada de piscina

Montbui obrirà la setmana vinent la temporada de piscina

COMPARTIR

Durant la propera setmana està previst que iniciï la seva temporada de banys la piscina d’estiu de Montbui. Aquest servei ha vist molt condicionada la seva reobertura per les diferents mesures sanitàries vinculades a la crisi sanitària de la covid-19, que condicionen la gestió de l’equipament, i que s’han de seguir de forma exhaustiva per tal de garantir el control de la pandèmia.

Després d’una licitació deserta, la gestió de la piscina d’estiu durant aquesta temporada tornarà a anar a càrrec de l’empresa municipal Montbui Activa SL, responsable també de la gestió de l’Espai de la Salut i Esports Mont-aQua.

Ja es pot avançar que hi haurà dos torns diaris de banys: un de 11 a 15 hores i un altre de 16 a 20 hores. Entre les 15 i les 16 hores, diàriament, es procedirà a una neteja i desinfecció a fons de les instal·lacions, operació que es tornarà a realitzar sempre en finalitzar cada jornada.

Tenint en compte que l’aforament de l’equipament de banys estarà limitat, no hi haurà tampoc cap mena d’abonament. Es preveu que els preus per accedir a la piscina siguin reduïts i inferiors als que es pagaven en anteriors temporades per les entrades individuals. S’està acabant de treballar en la implantació de sistemes àgils d’informació de l’aforament a la ciutadania (via app mòbil). També s’avança des de l’òrgan gestor que es vol prioritzar en tot moment el pagament amb tarja per part dels usuaris.

Des dels departaments municipals d’esports i serveis tècnics s’ha treballat durant les darreres setmanes per tal de posar a punt la instal·lació, malgrat els múltiples condicionants tant d’aforament com de serveis, i es vol garantir la distància de seguretat mínima d’1’5 metres.

La previsió és que a inicis de la propera setmana comenci la temporada de la piscina, en una data que ha d’acabar de confirmar l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

FER UN COMENTARI

*