Inici Destacats Montbui obrirà amb el ‘Downhill’ a la Tossa la Setmana de la...

Montbui obrirà amb el ‘Downhill’ a la Tossa la Setmana de la Joventut

COMPARTIR

Montbui celebrarà del 6 al 19 de juliol l’ “Estiu Jove”, un conjunt d’activitats adreçades al jovent del municipi i que s’organitzaran des de la regidoria de Joventut a partir de les propostes aportades per la Comissió de Joves de Montbui.

Les activitats començaran aquest dissabte 6 de juliol amb el “Downhill” La Tossa, tradicional descens en vehicles “Drift-Trike” des del cim de La Tossa. En aquesta ocasió es donaran premis als tres millors temps cronometrats en el campionat “Inercia”. El “Downhill” La Tossa començarà a les quatre de la tarda, es celebrarà a la carretera d’accés a La Tossa de Montbui (la carretera es tallarà a les 15.45 hores) i hi haurà servei de bar a càrrec del Restaurant La Tossa. Cal destacar que el preu de l’activitat és de 6 euros (inclou entrepà, refresc i obsequi). Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina de Facebook Downhill La Tossa.

El proper dilluns a partir de les cinc de la tarda s’organitzarà la primera sessió de videojocs a Mont-Jove, durant la qual els joves del municipi podran provar diferents jocs i diferents formes de joc. Per a més información i inscripcions, els interessats es poden adreçar de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i els dimecres de 16 fins a 18 hores a Mont-Jove.

Continuaran les propostes de la “Setmana Jove” el proper dimarts 9 de juliol amb una sessió de “Cinema a la Fresca” a la piscina d’estiu. De 21 a 22 hores estarà permès el bany a la piscina i, a partir de les 22 hores, es projectarà la pel·lícula “Bohemian Rhapsody”. Hi haurà servei de bar.

El dimecres 10, dins de l’”Estiu Jove”, s’ha organitzat una sortida a assistir com a públic a la gravació del programa de televisió “Ahora caigo”. Els montbuiencs sortiran a les 9 del matí en autocar fins als estudis de la productora Gestmusic a Sant Just Desvern on assistiran com a públic a la gravació de diferents programes especials d’estiu presentats per la presentadora i humorista Sílvia Abril. L’edat mínima per participar en aquesta sortida és 14 anys.

Per inscripcions a l’excursió cal anar a Mont-Jove de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, també els dimecres de 16 a 18 hores, o bé trucant al telèfon 619 448 575.

Continuaran les activitats el dijous 11 de juliol, a partir de les 9 del matí, amb l’organització d’un Grafiti Participatiu, amb el lema “Estiu Jove 2019”. L’artista Javi Díaz, al costat dels joves de Montbui que ho desitgin, realitzaran un mural al carrer Extremadura (barri del Pi) que té com a objectiu representar la cohesió jove del municipi montbuienc.

Concert Jove amb “Bohemios Autorizados”, excursió a Illa Fantasia…

Les activitats de l’”Estiu Jove” continuaran el proper divendres 12 de juliol amb una tarda de “Keyforge”, un joc de cartes inspirat en un univers de criatures i claus de voltes misterioses. Per inscriure’s a aquesta novedosa activitat cal enviar un correu electrònic a l’adreça keyforgemontbui@gmail.com. El preu d’inscripció és de 12’50 euros per persona (és el preu de les cartes per a cada participant). L’activitat de “Keyforge” començarà a les cinc de la tarda.

El dissabte 13 de juliol arriba un altre dels plats forts de la programació, amb el concert jove i l’actuació del grup “Bohemios autorizaos”. El concert es durà a terme a la Plaça la Vinícola a partir de les onze de la nit. Hi haurà caravana GPS i servei de bar, amb la col·laboració del Club Petanca Montbui.

El dilluns 15 de juliol s’organitzarà una excursió a Illa Fantasia, amb la qual els joves montbuiencs podran gaudir d’un dia festiu en un dels millors parcs aquàtics de Catalunya. El preu de l’activitat (preu jove) és de 10 euros (la despesa de l’autocar i els monitors va a càrrec de l’Ajuntament). L’horari de sortida serà a les 8 del matí i la tornada a les sis de la tarda. Des de l’organització s’aconsella portar roba de bany, protector solar i calçat adequat.

Les inscripcions per a aquesta excursió es poden realitzar a Mont-Jove (carrer Sant Miquel, 6, de 9 a 13 hores).

El dimarts 16 de juliol es durà a terme a la piscina d’estiu una nova sessió de Bany nocturn i Cinema a la fresca, en aquest cas amb la projecció de la pel·lícula “Campeones” a partir de les 10 de la nit, amb entrada lliure i gratuïta.

El dimecres 17 de juliol s’organitzarà un “bany nocturn amb nit de terror”. Es farà a la piscina d’estiu (el bany de 21 a 22 hores i a continuació començarà la “Nit de Terror”).

Finalitzaran les activitats de l’”Estiu Jove” el divendres 19 de juliol, a partir de les set de la tarda, amb la “Gran Festa Holi”, la qual es durà a terme als Jardins de l’Ajuntament. Els primers 300 assistents rebran una bossa gratuïta amb pols de pintar. Una vegada esgotades les bosses, els preus seran: 1 bossa 2 euros; 3 bosses 5 euros; 6 bosses 10 euros; 9 bosses 15 euros i regal de motxilla. Hi haurà música i animació. Es recomana acudir amb roba blanca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*