Inici Destacats Montbui obre la seva agenda nadalenca

Montbui obre la seva agenda nadalenca

COMPARTIR

L’Ajuntament de Montbui té a punt una nova edició de l’Agenda Nadalenca d’activitats. Coincidint amb l’inici del mes de desembre, aquest proper diumenge a partir de les 10 del matí es farà l’activitat “Decorem Mont-Àgora”. Es tracta d’una proposta creativa, promoguda per l’artista local Juani Sánchez, la qual impartirà un taller obert a tothom, de difusió i com a mostra d’agraïment a la seva tasca artesanal. L’objectiu de la matinal és aconseguir decorar l’arbre nadalenc de Mont-Àgora amb els 100 àngels de l’amistat. L’activitat es durà a terme entre les 10 i les 13 hores al vestíbul de l’Espai de les Arts i del Coneixement montbuienc.

També diumenge, però en aquest cas a dos quarts de 12 del migdia, es durà a terme la representació de l’obra de teatre “50 anys aniversari Escola García Lorca”. Es tracta d’una representació teatral realitzada pels pares i mares de l’escola.

Tancarà la jornada, a partir de les sis de la tarda, amb el Ball de la Gent Gran a La Vinícola, amb la música del “Duo Liberty”.

El dilluns dia 2 de setembre a partir de les 7 de la tarda tindrà lloc a Mont-Àgora el taller d’igualtat “El tractament de la violència masclista en la comunicació”. Es tracta d’una activitat organitzada per l’entitat Dones amb Empenta, emmarcada en la celebració del 25-N.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*