Inici Societat Montbui fa millores en vuit dels seus camins

Montbui fa millores en vuit dels seus camins

COMPARTIR

L’Ajuntament de Montbui ha implementat durant els mesos de juny i juliol el Pla d’Arranjament de Camins Rurals corresponent a aquest any 2017.

Aquest pla, subvencionat en gran part per la Diputació de Barcelona, ha suposat una inversió de 46.000 euros, i ha permès millorar alguns dels principals camins rurals del terme municipal montbuienc. Aquesta és una tasca habitual, que es realitza durant els mesos d’estiu per condicionar alguns dels camins que pateixen més desgast durant els mesos de tardor i hivern.

Així, s’ha treballat per millorar el camí del Coll del Guix a Can Milà i Ca n’Amigó; també s’ha dignificat i millorat el camí de la Font Trobada; tammateix el de Can Lledó i la Torre de l’Espatlleta. S’ha treballat per per condicionar el camí de Ca n’Amigó, el camí de Tous, el de la Font del Llop, el camí del Coll del Guix al Saió i el Camí de La Fassina.

La millora dels camins rurals és una necessitat habitual a Montbui, un municipi amb un ampli terme municipal, amb nombroses masies i nuclis disseminats de població, i amb alguns camins i accessos viaris que pateixen el desgast provocat per l’erosió.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Si moltes vegades la millora consisteix en posar grava, se’n podrien estalviar molta. Tanta grava en alguns trams incomoda a vegades els que aprofiten aquests bonics paratges per caminar o córrer.

FER UN COMENTARI

*