Inici Destacats Montbui millora els espais formatius de La Vinícola

Montbui millora els espais formatius de La Vinícola

COMPARTIR

Coincidint amb l’inici d’un curs de formació ocupacional sobre enregistrament i tractament de dades i documents, s’ha pogut estrenar la nova aula homologada per dur a terme formació ocupacional al Centre Cívic i Cultural La Vinícola. Durant les darreres setmanes s’han fet les tasques de condicionament i millora dels espais formatius montbuiencs, amb l’objectiu de complir amb els requisits d’homologació del Servei d’Ocupació de Catalunya. L’aula formativa disposa ara de les dimensions necessàries i està adaptada perquè l’Ajuntament de Montbui pugui continuar essent centre col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya en l’àmbit formatiu.

15 alumnes han estrenat la nova aula formativa en un curs sobre enregistrament i tractament de dades i documents de 480 hores, que inclou també pràctiques en empreses. La part teòrica del curs es durà a terme fins el proper mes de maig, mentre que les practiques es faran durant la primavera i l’estiu del 2020.

Cal recordar que el Centre Cívic La Vinícola, al seu espai Mont-Activa, disposa d’una mediateca, espais polivalents, el servei de Club de la Feina i també l’aula amb diferents equips informàtics per donar servei a les necessitats i especificitats formatives.

FER UN COMENTARI

*