Inici Societat Montbui lliura els ajuts municipals als estudiants universitaris i de cicles formatius

Montbui lliura els ajuts municipals als estudiants universitaris i de cicles formatius

COMPARTIR

El passat 12 d’abril va tenir lloc al vestíbul de Mont-Àgora l’acte de lliurament d’ajuts municipals als estudiants universitaris i de cicles formatius de Montbui. Aquesta onzena convocatòria es va saldar amb el lliurament de 65 ajuts a estudiants universitaris i de 12 ajuts a estudiants de cicles.

Cal destacar que en el còmput de de les onze convocatòries celebrades fins el moment, l’Ajuntament de Montbui hi ha destinat 330.000 euros i s’han concedit un total de 899 ajuts municipals als estudiants. En aquesta ocasió, la majoria dels ajuts oscil·lava entre els 400 i els 600 euros.

L’Alcalde montbuienc Teo Romero es va adreçar als joves durant l’acte, destacant que l’objectiu d’aquests ajuts “és estimular que estudiïn, que ampliïn la seva formació. Estem en una de les comarques de Catalunya que té una de les taxes d’estudiants universitaris més baixa de Catalunya, i a la vegada és una de les comarques amb més atur. Una major formació implica tenir més possibilitats d’accedir al mercat laboral”. Romero va recordar també que enguany prop d’un 25 per cent dels joves que rebien aquests ajuts es veien afavorits per una bonificació econòmica per haver realitzat diversos tipus de voluntariat en el municipi. Teo Romero va apuntar, adreçant-se als joves, que “és important que feu tasques de voluntariat al municipi, i que torneu a la comunitat, amb voluntariat, tot allò que la comunitat us dóna. Després d’onze convocatòries estem plenament satisfets d’aquesta contribució que realitza la comunitat en benefici dels estudiants”.

L’Alcalde Teo Romero, el regidor d’Educació i Esports Josep Palacios, la regidora d’Administració, Economia i Participació Elisabet Tamargo i la regidora de Cultura montbuienca Montserrat Carricondo van ser les autoritats encarregades de dur a terme el lliurament dels xecs als estudiants assistents.

FER UN COMENTARI

*