Inici Societat Montbui lliura ajuts a 69 estudiants universitaris i de cicles formatius

Montbui lliura ajuts a 69 estudiants universitaris i de cicles formatius

COMPARTIR

Divendres passat va tenir lloc al vestíbul de Mont-Àgora l’acte de lliurament dels ajuts econòmics atorgats per l’Ajuntament de Montbui als estudiants universitaris i als de cicles formatius. Enguany aquesta convocatòria arribava a la seva desena edició, durant la qual s’han adjudicat i lliurat 69 ajuts, 58 per a estudiants universitaris i 11 per a estudiants de cicles formatius.

L’acte celebrat divendres passat va permetre lliurar-ne els ajuts, en persona, a bona part dels joves beneficiaris. L’acte va anar a càrrec de l’Alcalde Teo Romero i el regidor d’Educació i Esports Josep Palacios, que van ser els encarregats de lliurar els corresponents xecs als estudiants.

10ª convocatòria finalitzada

Durant l’acte l’Alcalde montbuienc va recordar la importància d’aquests ajuts, superiors als 400 euros a la gran majoria dels casos, i que s’havien d’entendre en la voluntat de “donar suport a aquells estudiants de Montbui que volen continuar formant-se fora del municipi. La nostra comarca té una taxa baixa d’estudiants universitaris, i això, probablement es deu a la llunyania i a les dificultats sòcioeconòmiques. Pensem que és molt important que els nostres joves puguin tenir la major formació possible, ja que és la millor manera d’accedir als millors llocs de treball”. Cal destacar que en aquesta convocatòria hi ha hagut també 11 sol·licituds denegades per incompliment de requisits i dos desestiments. Un dels requisits que des de l’Ajuntament es vol continuar incentivant és que els joves beneficiaris d’aquests ajuts col·laborin activament en el teixit associatiu del municipi, participant voluntàriament amb les entitats. En paraules de l’alcalde montbuienc “és important que els nostres joves retornin a la comunitat amb el seu esforç voluntari la contribució que es fa per contribuir a la seva formació”. En el còmput de les 10 convocatòries celebrades fins el moment l’Ajuntament de Montbui ha destinat 300.000 euros, i s’han concedit un total de 822 ajuts. En aquesta edició la majoria dels ajuts van oscil·lar entre els 450 i els 550 euros.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*