Inici Destacats Montbui inicia la Setmana de la Joventut, que inclourà un ‘Gaming Day’

Montbui inicia la Setmana de la Joventut, que inclourà un ‘Gaming Day’

COMPARTIR

Aquest dilluns donarà inici la Setmana Jove, conjunt d’activitats adreçades al jovent montbuienc i que organitza l’Ajuntament montbuienc a través de la regidoria de Joventut.
Les activitats començaran el dilluns 5 de juliol a partir de les 7 de la tarda amb un “Escape Room” que es durà a terme a Mont-Àgora. Es tracta d’una activitat gratuïta, oberta a tots els públics. Cal tenir en compte que hi haurà aforament limitat, i inscripció prèvia.

El dimarts 6 de juliol es realitzarà a Mont-aQua un Torneig d’Handbol. Activitat oberta a tots els públics. Organitza el torneig el Club d’Handbol Montbui. Cal inscripció prèvia per a aquesta activitat esportiva.

Aquell mateix dia, a partir de les 22.00 hores, s’organitzarà una sessió de cinema a la fresca a l’amfiteatre del Passeig Catalunya (aforament limitat). Es projectarà la comèdia “Padre no hay más que uno”.

El dimecres 7 de juliol s’organitzarà una sortida a Waterworld Lloret de Mar. La sortida a aquest parc aquàtic començarà a les 9 del matí . L’arribada està prevista per a les 20.00 hores. Està previst que hi participin joves nascuts entre 1991 i 2009.

El dijous 8 de juliol a partir de les sis de la tarda s’organitzarà al CCC La Vinícola un Torneig de Tennis Taula (cal inscripció prèvia). És una activitat que compta amb la col·laboració del Club Tennis Taula Montbui.

I el mateix dijous, però a les 22.00 hores, es realitzarà una sessió de cinema a la fresca a l’amfiteatre del Passeig Catalunya, on es podrà veure la comèdia d’acció “Men In Black 4” (amb aforament limitat).

El divendres 9 de juliol, a partir de les 18 hores, s’organitzarà el joc de pistes (GPS Track) #Notelajuguis. L’activitat, que es durà a terme al Passeig Catalunya, serà un joc interactiu sobre la responsabilitat dels joves i els riscos de les addicions. Per participar caldrà portar un mòbil amb internet, i hi haurà premis pels participants. Col·labora en aquesta activitat el Consell Comarcal de l’Anoia. Cal inscripció prèvia.

El mateix divendres, però a les 22.00 hores, s’organitzarà a la pista de l’escola García Lorca una Tik Tok Party. Es tracta d’una activitat festivo-musical conduïda per Javi Mancebo, i en la qual participaran els tiktokers convidats @llamame_anouk_ i @racxel_oficial. Activitat per gaudir i ballar, i moltes sorpreses. Aforament limitat.

Torneig “Gamer” amb la col·laboració de TIC Anoia

El dissabte 10 de juliol, entre les 16.00 i les 20.00 hores, s’organitzarà al vestíbul de Mont-Àgora un Torneig Gamer, amb la col·laboració de TIC Anoia. Es podrà participar de forma individual o bé en equip en diferents jocs com ara FIFA, Fortnite, League of Legends. Els participants hauran de portar els seus auriculars. Hi haurà premis pels participants, i es requereix inscripció prèvia. Els guanyadors del FIFA21 i el del Fortnite guanyaran una cadira Gamer; mentre que l’equip guanyador del League of Legends obtindran un val de 250 euros en material gamer.

Cada participant només podrà participar en el torneig en un dels jocs (FIFA, Fortnite o Leage of Legends). Per participar al torneig de League of Legends cal ser obligatòriament un equip de 5 persones. Només cal que faci la inscripció una persona de l’equip que serà el/la responsable i haurà d’indicar les dades de la resta de l’equip.

D’altra banda, es realitzarà un sorteig de 2 jocs FIFA21 i un val de 50€ en material gamer per als participants i assistents.

També el dissabte 10 de juliol, però entre les 21.00 i les 23.00 hores es realitzarà una activitat de bany nocturn a la piscina d’estiu, amb el suport i la col·laboració de Nice Moments.

I el diumenge 11 de juliol a partir de les 18.00 hores es durà a terme a l’Estadi Municipal de futbol l’activitat “Humor amarillo”, conjunt de proves esbojarrades (aquàtiques, d’habilitat, d’equilibri) per als més joves. Hi haurà premis pels participants, i cal inscripció prèvia.

Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina web municipal. Les activitats van a càrrec de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament montbuienc, el servei Mont-Jove, i la Comissió de Joves de Montbui. Hi col·laboren Mont-Àgora, Mont-aQua, Iguana, Club Tennis Taula Montbui, TIC Anoia, Diverevent, UD San Mauro, Nice Moments i Consell Comarcal de l’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*