Inici Societat Montbui inicia la remodelació de la Plaça del Pi

Montbui inicia la remodelació de la Plaça del Pi

COMPARTIR

Aquesta setmana és previst que comencin els treballs de remodelació i millora de l’emblemàtica Plaça del Pi, un dels espais més característics de Montbui, i espai neuràlgic del Barri del Pi.

L’actuació permetrà una important millora de la mobilitat i l’accessibilitat d’aquest espai públic montbuienc. També es guanyarà una diferenciació dels espais per a diferents usos, es canviaran els 8 pins actuals per 3 aurons blancs (“acer campestre”), uns arbres de fulla caduca que a l’estiu donaran ombra i a l’hivern afavoriran el pas de la llum del sol. El creixement de les arrels d’aquests arbres estarà limitat i no generarà els problemes actuals. El projecte també inclou que la il·luminació de la plaça es realitzi amb LEDS ajustables d’intensitat (més o menys llum segons l’estació de l’any).

La remodelació de la Plaça del Pi és conseqüència del creixement dels vuit pins que presideixen aquest espai i que, en alguns casos, han fet malbé el carrer (a tocar de l’entrada a alguns domicilis propers) i el clavegueram. Des de l’Ajuntament de Montbui s’ha volgut prioritzar aquesta actuació, per poder evitar les molèsties i possibles inconvenients produïts pel desenvolupament desorbitat de les arrels dels arbres per sota terra.

Les obres de remodelació de la plaça del Pi anirà a càrrec de l’empresa Moix, per un import d’adjudicació de 96.000 euros.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*