Inici Festes Montbui inicia les activitats de la seva agenda nadalenca

Montbui inicia les activitats de la seva agenda nadalenca

COMPARTIR

Les activitats de l’agenda nadalenca de Montbui han començat aquesta setmana. A la Biblioteca Mont-Àgora, des de dilluns i fins el proper dissabte s’està realitzant una activitat solidària. La venda de llibres de segona mà, al preu d’un euro. La recaptació d’aquesta activitat es destinarà íntegrament a la 27a edició de “La Marató de TV3”, que es farà aquest diumenge 16 de desembre i que es dedicarà a la malaltia del càncer.

També durant aquesta setmana, a la mateixa Biblioteca Mont-Àgora es pot veure una mostra bibliogràfica adreçada a tots els públics amb el títol “La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, no”.

Les activitats nadalenques continuaran dissabte al Boulevard. Entre les 11 del matí i la una del migdia el Pare Noel i els seus elfs visitaran Montbui, recorreran el Boulevard i arribaran a la Plaça de l’Ajuntament. A les 12 del migdia, tots els assistents podran degustar una xocolatada preparada per membres de la Comissió de Festes Nucli Urbà.

Cal destacar que durant el matí-migdia de dissabte es farà també al Boulevard una activitat promocional emmarcada a la campanya de dinamització del comerç de promiximitat “Jo compro al poble…I tú, per què compres al teu poble” ?, la qual anirà a càrrec del grup Gralla, els integrants del qual interactuaran amb els compradors i compradores al Boulevard. Aquesta activitat de promoció comercial està organitzada per Montbui Comerç.

L’escola Montbou serà escenari aquest dissabte (entre les 17.30 i les 18.30 hores) d’un Pessebre Vivent. Els alumnes de l’escola representaran un Pessebre al pati del centre, amb la col·laboració de l’AMPA, de l’escola i de les famílies.

El mateix dissabte a la tarda, entre dos quarts de sis i les set de la tarda s’organitzarà a l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora una activitat per a la mainada del municipi, que podrà lliurar les cartes al Pare Noel i prendre part en un fotocol. Cal destacar que, per segon any consecutiu, i entre els dies 15 de desembre i 6 de gener, totes les persones que ho desitgin podran portar el seu desig nadalenc i dipositar-lo a l’arbre que es trobarà ubicat a l’entrada de Mont-Àgora.

Les activitats continuaran el proper diumenge 16 de desembre, a partir de les 10 del matí amb un concert dels nens i nenes que formen l’Aula Orquestra dels Violins. L’activitat es durà a terme a La Tossa de Montbui i inclourà una xocolatada.

El mateix diumenge, però a partir de les sis de la tarda, tindrà lloc a l’Ermita de La Tossa de Montbui el concert “Eurofolk”, amb l’actuació del duet Massana-Bonjoch (violí i guitarra). Aquesta activitat començarà a les sis de la tarda i estarà organitzada per la Fundació La Tossa de Montbui.

El dilluns 17 de desembre a partir de les 10 del matí l’entitat “Artesanas de Corazón” portarà el seu corresponent regal de “Tió” solidari per als avis i àvies del Centre de Dia de Montbui.

Aquest mateix dia, entre dos quarts de sis i dos quarts de vuit del vespre tindrà lloc a l’espai Mont-Jove un Taller d’iniciació a la guitarra i cantada de Nadales, a càrrec del músic anoienc Carlos Gómez.

I per cloure el dilluns dia 17 a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc a Mont-Àgora el concert extraescolar dels “Violins” de Montbui.

El dimarts 18 de desembre l’entitat “Artesanas de Corazón” farà cagar el “Tió” solidari per als alumnes de l’escola Antoni Gaudí, a La Vinícola, a partir de les 10 del matí.

També dimarts, però a partir de les dues de la tarda, el Patge Hammend s’adreçarà als infants de Montbui, a Montbui Ràdio, en el tradicional espai radiofònic “El Patge a la ràdio”.

I en horari lectiu, al gimnàs de l’escola Antoni Gaudí tindrà lloc una doble representació teatral per celebrar el Nadal. D’una banda es representarà “Un món de contes” i també “La clínica dels embolics”, a càrrec dels alumnes de sisè de l’escola, en una activitat que és oberta a les famílies.

El dimecres 19 de desembre continuaran les activitats. A les 10 del matí, a La Vinícola, l’entitat “Artesanas de Corazón” farà cagar el “Tió” per als nens i nenes de les Llars d’Infants municipals, “L’Estel” i “Santa Anna”. D’altra banda, també durant aquest dia els patges reials visitaran les escoles Garcia Lorca i Antoni Gaudí. Precisament, a partir de les cinc de la tarda, l’AMPA de l’Escola Antoni Gaudí organitzarà diferents activitats nadalenques.

Els infants del Centre Obert faran cagar el “Tió” el proper dimecres entre les cinc i les set de la tarda.

I els menuts que estiguin interessats a aprendre demostracions de màgia podran participar, també el dimecres 19 de desembre, en un Taller de Màgia que es farà a Mont-Àgora, en dos torns (de 17.30 a 18.30 hores i de 18.45 a 19.45 hores). Les places per prendre part en aquest taller estaran limitades a 25 alumnes. Les inscripcions es poden formalitzar, a Mont-Àgora, per les tardes de 17 a 20 hores.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*