Inici Futbol Montbui i Capellades protagonitzen un gran derbi comarcal de futbol sala

Montbui i Capellades protagonitzen un gran derbi comarcal de futbol sala

Gran derbi anoienc el que és va viure dissabte a la tarda al pavelló Montaqua de Santa Margarida de Montbui amb  gols, jugades dubtoses, nervis, emoció, etc. tot el que ha de tenir un derbi.

El partit va començar amb els dos equips pressionant la sortida de pilota rival, i al minut 3  serien els montbuiencs els que s’avançarien al marcador 1 a 0 al finalitzar Javi un contraatac. Amb aquest gol els visitants van canviar el seu joc ofensiu, i començarien a posar les coses més complicades als locals, però tot i així al minut 10, incrementarien l’avantatge 2 a 0 per mitjà d’Alberto. Amb aquest resultat els capelladins agafarien la iniciativa del joc, i al minut 17 retallaven diferències 2-1, però un minut després Javi feia el 3 a 1 al finalitzar una jugada de córner i tornava a posar diferències al lluminós de Montaqua, fins que va arribar l’últim minut de la primera meitat, minut fatídic per als homes que entrena Xavi Fitó, ja que una badada defensiva feia pujar el 3-2, i a falta de vint segons per marxar als vestidors, una falta d’entesa entre Cristian i el porter Rubén l’aprofitava un jugador capelladí per fer l’empat 3-3, resultat amb el que s’arribaria al descans.

A la represa la tònica del partit continuaria igual, els montbuiencs no Es van trobar del tot còmodes davant el joc dels capelladins, tot i la pressió que desplegaven. Els minuts passaven i les ocasions per ambdues parts arribaven, però les bones aturades del porter capelladí als jugadors de Montbui i la falta d’encert per part dels jugadors de Capellades no faria moure el marcador. Però al minut 12 els vistants s’avançarien per primer cop al marcador al fer el 3-4 i cinc minuts més tard incrementarien l’avantatge 3 a 5 al culminar un contraatac. Quedaven tres minuts per a la fi, els de Capellades carregats de faltes i tancats a la seva mitja pista,  els grocs van sortir a jugar de cinc, i quan tot semblava sentenciat, a  l’últim minut de partit van ser capaços de fer l’empat a 5, primer Asensi finalitzava al fons de la xarxa una pilota que rebia dins de l’àrea i tot seguit David Cano recollia una pilota morta a la frontal de l’àrea i amb un fort xut aconseguia fer la igualada al marcador, i així sense temps per a res més, el partit arribava a la seva conclusió.

Cal remarcar la lesió del jugador montbuienc Javi, que no va poder jugar la segona meitat del partit al rebre una forta contusió al dit del peu després d’anotar el 3 gol local i que el tindrà fora de les pistes durant 15 dies.

Per part de La Vinícola FS Montbui van jugar: Ruben, David Cano(1), Oli, Javi(2) i Asensi(1)-cinc inicial- Cristian, Alberto(1), Paquito, Bryan, Victor i David Marchal.

Resultats de la base del Futbol Sala Montbui

Benjamí : FS Montbui 1-4 FS Monistrol (Alex 3, Hugo, Victror, Aitor 4, Ivan 3, Julen 3 i Aarón)
Infantil: FS Montbui 2-0 FS Puigcerdà (Nil 2)(Nil 2) (Nil 2)
Cadet: FS Solsona 1 -11 FS Montbui (Manu 3, Raul 3, David, Xexu, Loa, Sepi i Daniel)(Manu 3, Raul 3, David Navas, Xexu, Loa, Sepi i Daniel Navas) (Manu 3, Raul 3, David Navas, Xexu, Loa, Sepi i Daniel Navas)
Juvenil: VPR Refrigeració Juvenil 1-3 AECS L’Hospitalet (Manu)