Inici Destacats Montbui homenatja els equips del municipi que van guanyar competicions la passada...

Montbui homenatja els equips del municipi que van guanyar competicions la passada temporada

COMPARTIR

El passat 24 de setembre es van dur a terme a la Sala d’Actes de l’Ajuntament montbuienc diferents recepcions als equips del municipi que van aconseguir ascensos o títols de lliga durant les competicions federades de la temporada 2020-2021.

L’Alcalde Jesús Miguel Juárez i el regidor d’Esports Joel Serrano van presidir les diferents recepcions, van felicitar als diferents equips, van repassar amb els protagonistes les complexitats viscudes pels joves esportistes montbuiencs en una temporada atípica en plena pandèmia

El primer conjunt homenatjat va ser l’equip cadet femení del Club Handbol Montbui, campió de la Fase Única Grup C. Tot seguit es va retre homenatge a l’equip aleví “A” del Futbol Sala Montbui, campió del grup sisè de la Segona Divisió Aleví. A continuació va començar la recepció al conjunt cadet “A” del Futbol Sala Montbui, campió de lliga del grup vuitè de Tercera Divisió Catalana. I va cloure el capítol de reconeixements la recepció al conjunt amateur del Club de Futbol Montbui, campió de lliga en el grup setè de Quarta Catalana.

Durant les recepcions van intervenir tant els entrenadors dels diferents conjunts, jugadors i jugadores del clubs campions (especialmente els capitans) que van explicar les dificultats viscudes amb les diferents interrupcions, el fet de disputar les competicions amb menys partits (a només una volta), el compliment de les restriccions contra la Covid-19, etc.

Les quatre recepcions van finalitzar amb el lliurament d’obsequis individuals als diferents components dels equips campions i també amb les respectives fotografies commemoratives.

Celebrada la fira de l’esport montbuienc

L’endemà, el dissabte 25 de setembre, es va celebrar la Fira de l’Esport de Montbui, el millor aparador per donar a conèixer a la ciutadania les activitats que realitzen les associacions esportives del municipi.

Van participar en aquesta Fira de l’Esport associacions com la UE Sant Maure, Club Tennis Montbui, Club Esportiu Montbui, Hoquei Club Montbui, AMPA Escola Antoni Gaudí, Associació Bàsquet Mares Montbou i Moto Club Montbui que van omplir d’esport i lleure durant tota la matinal un dels punts neuràlgics del municipi.
Cal destacar que durant la matinal també es va habilitar una zona amb una atracció inflable per a la mainada.

La matinal va començar amb una exhibició de gimnàstica de manteniment a càrrec del tècnic d’Esports municipal Lluís Atienza. Tot seguit es va dur a terme una exhibició de fit-attack a través del monitor de Mont-aQua Òscar. A continuació, les gimnastes del Club Esportiu Montbui van realitzar diferents exhibicions de rítmica. Tot seguit es van dur a terme diferents sessions de trial a càrrec de joves pilots de Moto Club Montbui i una exhibició d’sticks amb l’Hoquei Club Montbui.

Es tractava d’una activitat organitzada pel Servei d’Esports de Montbui que formava part dels actes que es duran a terme per commemorar la Setmana Europea de l’Esport.

FER UN COMENTARI

*