Inici Societat Montbui habilitarà el pavelló de Can Passanals com a col·legi electoral el...

Montbui habilitarà el pavelló de Can Passanals com a col·legi electoral el 14-F

COMPARTIR

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui està treballant en un dispositiu especial per poder dur a terme les eleccions al Parlament de Catalunya el proper diumenge 14 de febrer amb la màxima normalitat possible.

La principal novetat a hores d’ara és el canvi d’ubicació, en la majoria de casos, dels col·legis electorals. S’ha prioritzat en tot moment evitar aquells espais on es podien produir aglomeracions d’ascens, i, per aquest motiu, no es votarà ni al Centre de Serveis Municipals del Nucli Antic, ni tampoc a l’escola Garcia Lorca, ni a la Llar d’Infants L’Estel ni tampoc al Centre Cívic i Cultural La Vinícola.

En aquestes eleccions, a Montbui s’obriran quatre col·legis electorals, on s’ubicaran 10 meses electorals. S’ha prioritzat que fossin edificis públics, amb amplis espais, ben ventilats i amb possibilitat d’establir circuits d’entrada i sortida de persones.

Per garantir accessos amples i seguir els protocols de ventilació, els votants que fins ara votaven al Centre de Serveis Municipals hauran de desplaçar-se a l’Escola Montbou. Els votants habituals de l’escola Garcia Lorca hauran de dipositar el seu vot a Mont-Àgora; les persones que votaven habitualment a l’Institut Montbui continuaran fent-ho allà mateix, i també hauran de fer-ho allà els votants de Vista Alegre que en altres comicis dipositaven el seu vot a la Llar d’Infants L’Estel. Per últim, els veïns i veïnes que habitualment votaven al Centre Cívic i Cultural La Vinícola hauran de desplaçar-se en aquesta ocasió fins el Pavelló de Can Passanals.

La distribució de taules i col·legis serà la següent: Escola Montbou (una mesa), Mont-Àgora (3 meses), Can Passanals (2 meses), Institut Montbui (4 meses).

Es tracta d’uns canvis que persegueixen, segons l’ajuntament, afavorir la màxima distància interpersonal possible i evitar les aglomeracions que es produïen habitualment en els accessos als col·legis electorals. L’Ajuntament també està treballant per garantir que els locals de votació compleixin tots els protocols sanitaris pertinents, d’acord amb el que estableix la normativa. Hi haurà desinfecció dels col·legis electorals i es treballarà per mantenir amb la màxima higiene i desinfecció els espais comuns (com ara lavabos).

D’igual manera, es potenciaran els serveis de Policia Local i Brigada Municipal per tal que es pugui desenvolupar de la millor manera la jornada electoral.

3 COMENTARIS

  1. Y en vistalegre, parece set, que habilitaran un solar bien cerquita de nuestros domicilios…. para colocar una gasolinera…
    Toma ya!!! Si es que tenemos un equipo de gobierno que no nos lo merecemos.
    Aver si recapacitan un poco y habilitan algun terreno en el poligono, que se ve muy vacio y dejado.

    • Que te la pongan delante o al lado de tu casa, a ver que te parece…
      Los permisos los concede el ayuntamiento, que interes hay en tener contenta a una persona, en detrimento de muchos vecinos que a la vez son sus votantes???

FER UN COMENTARI

*