Inici Societat Montbui reedita el “Fem més escola”

Montbui reedita el “Fem més escola”

COMPARTIR

Montbui celebrarà entre els dies 28 de febrer i 1 d’abril una nova edició del projecte educatiu “Fem Més Escola”, un conjunt d’activitats que volen posar en valor i acostar a les famílies de Montbui al dia a dia dels centres educatius del municipi.

El “Fem Més Escola” començarà el proper dimarts 28 de febrer amb diferents activitats a l’Institut Montbui. D’entrada, entre les 15.15 i les 16.45 hores es durà a terme una visita guiada al centre per als nens i nenes de sisè de Primària de les escoles montbuienques. També dimarts, però entre les set de la tarda i dos quarts de nou del vespre es realitzarà una visita guiada de les famílies a l’Institut, on podran conèixer el centre i també l’oferta educativa (ESO, Batxillerat i PFI).

Durant el mes de març es durà a terme el gruix d’activitats del “Fem Més Escola”. El dilluns 6 de març s’organitzarà una jornada de portes obertes a l’escola Garcia Lorca. La narradora Mònica Torra explicarà contes a les escoles montbuienques (els dies 7, 9 i 14 de març). El divendres 10 de març els nens i nenes de les llars d’infants montbuienques L’Estel i Santa Anna aniran a esmorzar a les escoles Garcia Lorca i Antoni Gaudí. Tammateix el diumenge 12 de març arribarà una de les activitats més importants d’aquest “Fem Més Escola”, la segona edició de la “Festa de l’Escola Pública”, amb tallers, actuacions i carpes amb tota la informació sobre els centres educatius montbuiencs. Aquesta activitat tornarà a realitzar-se amb el suport d’Òmnium Cultural.

El dimarts 14 de març es durà a terme una jornada de portes obertes a l’escola Antoni Gaudí i el divendres 17 hi haurà sengles sessions de l’Hora del Conte a les llars d’infants, amb Mònica Torra.

El dimecres 22 de març es durà a terme una sessió de Jocs de Falda, a càrrec de Maria Rosa Corral i del 22 al 24 de març les escoles montbuienques acolliran un taller de música per a pares, mares i nens/es de les escoles que realitzarà Glòria Tomàs. El dijous 23 de març es podrà participar en el taller “Crea el teu propi conte digital” i el diumenge 26, a partir de les 11 del matí, la sala auditori de Mont-Àgora acollirà la sessió de teatre familiar “Akashia, el viatge de la llum”, amb entrada lliure i gratuïta.

El dilluns 27 a partir de les sis de la tarda es farà a la Sala Auditori de Mont-Àgora la primera Gala d’Homenatge a la Comunitat Educativa, una de les activitats novedoses i que vol servir com a reconeixement a totes les persones que treballen diàriament per millorar l’educació al municipi.

Diferents activitats de teatre, un taller de música i la tradicional jornada de portes obertes a les llars d’infants municipals, prevista per al 22 d’abril, seran les darreres propostes del “Fem Més Escola” d’enguany.

Com explica l’alcalde montbuienc Teo Romero “a Montbui hem tingut clara l’aposta per l’educació i continuarem treballant-hi fort. L’educació pública i de qualitat és la millor eina per anar construint una societat més justa i que garanteixi oportunitats per a tothom”. El batlle recorda també que “al nostre municipi garantim una educació pública i de qualitat entre els 0 i els 18 anys. A més, treballem i treballarem per millorar l’oferta formativa amb la utilització de Mont-Àgora, el gran equipament cultural del nostre municipi, i un espai que permetrà als nostres joves formar-se també en disciplines artístiques”. Entre les novetats d’enguany sobresurten la consolidació de la Festa de l’Escola Pública, que viurà la seva segona edició (el 6 de març), i la recuperació d’un homenatge a la comunitat educativa que per primera vegada es farà a la sala auditori de Mont-Àgora, i amb un format de gala. L’alcalde remarca que “a Montbui estem orgullosos dels nostres centres educatius i dels professionals que formen als nostres infants, persones implicades i que es desviuen per assolir l’excel·lència en el dia a dia i que estan formant als nostres ciutadans del futur”.

FER UN COMENTARI

*