Inici Destacats Montbui felicita a domicili les parelles que celebren les seves noces d’or

Montbui felicita a domicili les parelles que celebren les seves noces d’or

COMPARTIR

Dissabte passat va tenir lloc l’acte de lliurament d’un petit obsequi (en forma de pastissos i dolços d’esmorzar) a les parelles que enguany compleixen els 50 anys de casats i/o convivència. Des de l’ajuntament de Santa Margarida de Montbui, davant la impossibilitat de celebrar la Setmana de la Gent Gran ni tampoc el Dinar dels Avis i Àvies, va voler reconèixer si més no aquesta efeméride, i lliurar a aquestes parelles un petit obsequi.

La regidora de Cultura, Festes i Gent Gran Sara Bergantiño va ser l’encarregada de visitar els domicilis de les quatre parelles que enguany celebraven les Noces d’Or: Aniano i Magda; Pedro i Luisa; Alfredo i Maria Cruz i Juan Francisco i Piedad.

La regidora es va comprometre a realitzar l’homenatge, formalment, un cop es pugui recuperar la normalitat i es puguin dur a terme activitats presencials sense tantes restriccions.

D’igual manera la regidora montbuienc va fer lliurament dels mateixos obsequis a les parelles formades per Joan Compte i Pilar Anglès i Joan Luque i Maria Granados, per la seva implicació i tasca realitzada al capdavant del Casal de la Gent Gran de Montbui.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Ole y ole, pastelitos para los abuelitos y despues una inyeccion de insulina …. pero en que cabeza cabe…. y para remarar una gasolinera en Vistalegre… vaya ajuntamiento.

FER UN COMENTARI

*