Inici Destacats Montbui farà millores a l’espai Montmercat

Montbui farà millores a l’espai Montmercat

COMPARTIR

Operaris de la Brigada Municipal de Montbui estan realitzant diferents tasques de millora i de reposició d’elements urbans a l’espai MontMercat. MontMercat, inaugurat l’any 2010 a l’antic Passeig del Torrent Torres per ubicar-hi el mercat municipal dels dissabtes, s’ha convertit en un dels espais més importants per al lleure dels ciutadans montbuiencs. Ubicat en un eix cívic de gran pas i utilització per als ciutadans (es troba al bell mig de l’accés entre el Boulevard i Mont-Àgora, a tocar de l’amfiteatre del Passeig Catalunya), MontMercat és un dels espais urbans de gaudi per a molts montbuiencs. El pas dels anys i la constant utilització han fet que les tasques de manteniment en aquest indret siguin habituals. Ja durant el 2017 es van fer millores en el terra d’aquest espai i enguany s’està treballant per dignificar la zona, refent alguns dels elements urbans propis d’aquest espai.

A més, durant els propers mesos, és previst que s’hi instal·li un mòdul de serveis (semblant al que hi havia en els seus inicis) on s’ubicaran dos lavabos, un espai de magatzem i un espai de contenidors per a reciclatge, una necessitat tenint en compte la utilització constant que realitzen els comerciants que prenen part cada dissabte entre les 8 i les 14.30 hores en el tradicional mercat setmanal. Cal destacar que prop d’una cinquantena de paradetes ofereixen diferents productes i serveis, en el que és un dels principals mercats de venda a l’aire lliure de forma periòdica (setmanal) que hi ha a la Conca d’Òdena.

És previst que aquest punt de serveis permeti donar servei al venedors i compradors que prenen part en aquest mercat, però també als participants en aquelles activitats que puntualment es realitzen a MontMercat (espai “Kasetes de Nit” de Festa Major, Revetlla de Sant Joan, etc.).

El regidor d’Optimització i Desenvolupament Josep Lechuga destaca que “per a nosaltres és una prioritat mantenir MontMercat en les millors condicions, amb un espai digne. El mercat té una gran centricitat i és un element de dinamització del comerç al nostre municipi. Per tot plegat, treballem per mantenir-lo en les millors condicions”. Lechuga va recordar que MontMercat és un espai urbà que connecta l’eix comercial del Boulevard amb els principas equipaments culturals i esportius del municipi (Mont-Àgora i Mont-aQua). Per tot plegat, “es tracta de garantir que aquest espai estigui en les millors condicions i per això periòdicament realitzem actuacions de conservació i dignificació”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*