Inici Societat Montbui estrenarà la temporada de piscina amb una matinal de portes obertes

Montbui estrenarà la temporada de piscina amb una matinal de portes obertes

COMPARTIR

La piscina municipal d’estiu de Montbui obrirà portes aquest proper diumenge amb accés lliure i gratuït per a tothom. Aquestes portes obertes es faran entre les 10 del matí i la 1 de la tarda. Enguany la piscina montbuienca estarà gestionada a través de l’empresa municipal Montbui Activa SL, que també és responsable de la gestió de l’Espai de Salut i Esport Mont-aQua. Després d’uns darrers anys de gestió per part d’empreses privades d’aquest equipament, enguany s’ha acabat tornant a un model de gestió des de l’àmbit públic, semblant al que es va utilizar l’any 1999, en els inicis de l’equipament.

Aquesta jornada de portes obertes será l’aperitiu d’una temporada que començarà, ja de forma ininterrompuda fins el setembre, el proper dissabte 16 de juny. L’horari de la piscina serà, diàriament, d’onze del matí a vuit del vespre.

A partir del proper dilluns 11 de juny tothom que ho desitgi podrà fer-se els corresponents abonaments. Per fer-ho, caldrà anar a l’Espai de Salut i Esport Mont-aQua, des d’on enguany es gestionarà la temporada de piscina d’estiu de Montbui. Cal destacar que es mantenen els preus d’anteriors temporades.

L’abonament familiar de temporada (adults amb fills fins a 17 anys) surt per 85’50 euros; l’abonament familiar sense fills (98 euros); el carnet individual de temporada adult 60 euros; l’individual juvenil de temporada per 47’50 euros i el carnet de temporada de pensionista-jubilats-discapacitats puja a 36’10 euros. També hi haurà l’opció de fer-se abonaments mensuals: el carnet mensual adult costa 45 euros i el carnet mensual juvenil surt per 35 euros. El carnet mensual per a pensionistes-jubilats-discapacitats té un cost de 30 euros.

També es podrán adquirir passis d’un dia a la piscina, al preu de 5’10 euros l’entrada d’adults i 3’10 euros l’entrada infantil i la de pensionistes-jubilats-discapacitats.

Cal remarcar que durant els darrers mesos operaris de la Brigada Municipal de Montbui han estat realitzant tasques de millora de l’equipament, amb l’objectiu de garantir les millors condicions de bany per als usuaris de l’equipament.

Com explica l’Alcalde de Montbui Teo Romero “enguany vam fer la corresponent licitació del servei, però no va haver cap empresa que s’ajustés als requeriments de la convocatòria i, per tot plegat, vam acabar optant perquè fos l’empresa municipal, que ja gestiona exitosament Mont-aQua, qui realitzi la gestió d’aquesta temporada”. L’Alcalde va recordar que “es tracta de tornar als nivells d’excel·lència que sempre havia tingut l’equipament”. Cal recordar que durant els primers anys d’existència d’aquest servei ja havia estat l’Ajuntament qui realitzava, directament, la seva gestió.

La piscina de Montbui, que va camí dels seus 20 anys d’història, és un espai d’oci referent a la Conca d’Òdena. Disposa de dues làmines d’aigua, i té zones de pícnic, servei de bar, i zona de lleure apta per a la pràctica de diferents esports.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*