Inici Societat Montbui estrena la temporada de piscina

Montbui estrena la temporada de piscina

COMPARTIR

Aquest dissabte obrirà la temporada de banys la piscina municipal de Santa Margarida de Montbui. La piscina montbuienca recuperarà enguany una normalitat que es va veure trencada durant l’estiu del 2020, en la qual únicament va acollir activitats limitades dels infants dels casals i no es va obrir al públic en general.

La temporada de banys és previst que comenci aquest dissabte, amb compliment estricte dels aforaments i de les mesures contra la Covid-19. Es preveu que la instal·lació de banys estigui oberta durant tot l’estiu, fins el proper

Per a aquesta temporada es podran fer abonaments individuals i familiars de temporada; també abonaments individuals mensuals i es crea la possibilitat d’adquirir un pack de 10 entrades amb un important estalvi en el preu.

Les entrades individuals de dilluns a divendres no festius seran gratuïtes pels més menuts (de 0 a 3 anys); els nens i nenes de 4 a 17 anys pagaran 3 euros; mateix preu que hauran de pagar els jubilats, els pensionistes, i els discapacitats. L’entrada ordinària per a majors de 18 serà de cinc euros.

Pel que fa a les entrades dels dissabtes, diumenges i festius, els preus seran de 4 euros per als nens i nenes de 4 a 17, també 4 euros per a jubilats, pensionistes i discapacitats. L’entrada per a majors de 18 anys en dies festius serà de sis euros.

Val a dir que els abonaments es podran formalitzar a la mateixa piscina municipal, aportant la preceptiva documentació identificativa, i, en el cas dels abonaments familiars, el llibre de família i una fotografia individual. Es poden formalitzar aquests abonaments provisionals el dijous 17 de juny de 17 a 20 hores i el divendres 18 de 11 a 13 i de 17 a 20 hores, i també a partir del 19 de juny de 10 a 20 hores a la mateixa piscina d’estiu.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*