Inici Societat Montbui estrena un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

Montbui estrena un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

COMPARTIR

Ja està en funcionament a tocar de l’Ajuntament montbuienc la primera estació de recàrrega semi-ràpida (fins a 40 KW) per a vehicles elèctrics. El punt de recàrrega està ubicat a la zona de l’aparcament més proper a l’Ajuntament, clarament delimitat, i amb possibilitat de fer càrregues per a dos vehicles de forma simultània, un fet que minimitza els costos d’instal·lació i l’impacte visual. El model instal·lat és el ETECNIC SELBA SL1014. El projecte ha tingut un cost de 11.500 euros, i ha estat implementat per l’empresa Etecnic Movilidad Eléctrica SRL.

L’Ajuntament montbuienc va rebre una subvenció de l’ Institut Català d’Energia del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya per import de 6.447,08 euros per finançar parcialment aquest projecte. Aquesta subvenció s’emmarca dintre del programa d’incentius a la mobilitat eficient i sostenible (Programa MOVES).

3 COMENTARIS

  1. Anda!! Esto si que lo anunciamos a bombo y platillo… pero sobre la nueva gasolinera, no se comenta nada, hasta que ya sea demasiado tarde y… nos la comemos con patatas.
    Porque no colocan la gasolinera en los jardines del ayuntamiento?

FER UN COMENTARI

*