Inici Destacats Montbui celebrarà la Setmana de l’Esport

Montbui celebrarà la Setmana de l’Esport

COMPARTIR

En el marc de la commemoració de la Setmana Europea de l’Esport, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament montbuienc organitza entre els dies 26 de setembre i 2 d’octubre la Setmana de l’Esport de Montbui, un conjunt d’activitats que volen posar èmfasi en la importància de l’esport com a activitat transmissora de valors.

Les activitats de la “Setmana de l’Esport de Montbui” començaran el dilluns 26 de setembre amb una Jornada Esportiva Escolar adreçada als nens i nenes de Cicle Inicial de les escoles del municipi.

El dimarts 27, entre dos quarts de 10 i dos quarts d’onze del matí, el pavelló Mont-aQua acollirà una sessió del Curs de Gimnàstica de Manteniment per a la Gent Gran.

També el dimarts 27, però a partir de les 19.30 hores hores, la Sala Petita Mont-Àgora acollirà el documental Per què no ? Aquest àudiovisual està centrat en l’atleta anoienc Pol Makuri, que va néixer amb hemiparesia infantil, però això no li va impedir participar als Jocs Paralímpics d’Hivern de Pequín 2022. En finalitzar la projecció es farà una xerrada amb el protagonista.

El dimecres 28 de setembre s’organitzaran a les escoles del municipi diferents activitats adreçades als nens i nenes de Cicle Mitjà. Aquell mateix dia s’organitzarà un Campionat de Vòlei Sorra davant l’amfiteatre de Montmercat. L’activitat es farà entre les 16.30 i les 20.30. Les inscripcions es poden formalitzar a https://bit.ly/3QJz8BM.

L’endemà dijous 29, entre les 9.30 i les 10.30 hores, es farà a Mont-aQua una nova sessió del Curs de Gimnàstica de Manteniment per a la Gent Gran.

I a partir de dos quarts de vuit del vespre la Sala Gran Mont-Àgora acollirà una conferència motivacional a càrrec de l’exjugador de basquetbol Fernando Romay, plata olímpica l’any 1984, guanyador de 7 lligues ACB i de 5 Copes del Rei, entre moltes d’altres fites. Romay explicarà a Montbui la importància de ser un mateix i de sumar el màxim en el moment de formar part d’un equip.

Les activitats continuaran el divendres 30 de setembre, en aquest cas amb una Jornada Esportiva Escolar adreçades als infants de Cicle Superior de les escoles del municipi.

Un altre dels plats forts de la Setmana de l’Esport de Montbui arribarà el dissabte 1 d’octubre. S’organitzarà al Bulevard, davant l’Ajuntament, la 2ª Fira de l’Esport. Es realitzarà una mostra de les entitats esportives i de les AFA’s del municipi. Hi haurà exhibicions esportives i inflables per a la mainada. L’activitat es realitzarà entre les 10 i les 14 hores.

I finalitzarà la Setmana de l’Esport de Montbui amb una Pujada Lúdica a La Tossa. El lloc de sortida i arribada serà la Plaça de l’Ajuntament montbuienc. L’activitat començarà a les 10 del matí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*