Inici Societat Montbui celebrarà el 20è aniversari dels agermanaments amb Alcaudete i Iznájar

Montbui celebrarà el 20è aniversari dels agermanaments amb Alcaudete i Iznájar

COMPARTIR

Del 5 al 7 de maig, en el marc de la propera Fira de la Multicultura i el Comerç es duran a terme diferents activitats per commemorar el 20è aniversari dels agermanaments de Montbui amb els municips d’Iznájar (Còrdova) i Alcaudete (Jaén). S’espera la presència de les autoritats i veïns d’ambdós municipis a Montbui per commemorar amb diferents activitats culturals i festives aquest 20è aniversari.

Projecció audiovisual “Setmana Santa Iznájar”, el dijous 20 d’abril a Mont-Àgora

En el marc d’aquesta celebració el proper dijous 20 d’abril, a partir de les sis de la tarda, tindrà lloc a Mont-Àgora la projecció d’un audiovisual sobre la celebració de la Setmana Santa al municipi germà d’Iznájar. La projecció és d’accés lliure i gratuït per a tothom.

Aquest municipi realitza anualment algunes de les activitats més importants de la Setmana Santa a Andalusia, i és especialment conegut per les seves originals i espectaculars processons. Sobre surt la representació de la Passió de Crist (el dissabte de Glòria), coneguda com a “El Paso”, on es posa de manifest l’originalitat ancestral de la Setmana Santa a Iznájar. En ella hi prenen part més d’un centenar de veïns de la localitat, i va a càrrec de l’Associació Cultural “Hisn-Paso-Ashar”.

Montbui ja prepara una nova Fira de la Multicultura i el Comerç

Aquesta propera Fira de la Multicultura i el Comerç inclourà també el lliurament dels 17ns Premis Bou, que es duran a terme el divendres 5 de maig a Mont-Àgora.

També hi haurà una important activitat comercial, amb la celebració de la Fira del Bou (els dies 6 i 7 de maig), que inclouran dues jornades botigues al carrer, carpes d’entitats, activitats festives i culturals, propostes per a la mainada, etc.

El diumenge 7 de maig es durà a terme la sisena Trobada de Clàssics, Comerç i Entitats, amb tota una matinal dedicada als vehicles clàssics. Hi haurà botifarrada per als participants, activitats familiars, i també propostes culturals i festives. Els cotxes clàssics faran un recorregut per les rodalies de Montbui i els municipis propers.

FER UN COMENTARI

*