Inici Destacats Montbui celebra diumenge la seva Festa de la bicicleta

Montbui celebra diumenge la seva Festa de la bicicleta

COMPARTIR

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Montbui organitzarà aquest proper diumenge la 23ª edició de la Festa de la Bicicleta. El certamen lúdic, un dels clàssics de la primavera montbuienca, començarà a dos quarts de 12 del migdia a MontMercat, des d’on els participants començaran una passejada per alguns dels principals carrers del municipi. Es faran, com és costum, dos recorreguts, un de més curt pel Nucli Urbà, i un altre de més llarg, també pel Nucli Antic.

Cal destacar que les inscripcions es podrán fer entre dos quarts d’onze i un quart de 12 del matí, al mateix espai de MontMercat.

És obligatori portar casc per participar en aquesta activitat.

En finalitzar la passejada es lliurarà a cada participant una ampolla d’aigua i una fruita, i es reconeixerà als participants amb diferents guardons.

Així, es lliurarà un premi al participant més jove, un altre al participant més gran, també a la millor disfressa infantil, a la millor disfressa adulta, a la millor bicicleta engalanada, a la bicicleta més antiga, al prototip de bicicleta més divertida, i a les dues entitats amb més participación (premis de 200 i 100 euros respectivament, en material esportiu). També, i com és costum, es farà un sorteig de bicicletes entre els participants.

En aquesta 23ª Festa de la Bicicleta hi col·laboren Biblioteca Mont-Àgora, MontJove, Club Handbol Montbui, ABA Cicles i Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*