Inici Societat Montbui celebra diumenge la segona Festa de l’Escola Pública

Montbui celebra diumenge la segona Festa de l’Escola Pública

COMPARTIR

Montbui viu durant aquest mes de març una nova edició del “Fem Més Escola”, conjunt d’activitats adreçades a petits i grans, per tal de donar a conèixer els centres d’educació del municipi a la ciutadania, just abans del període de preinscripció als centres.

2a Festa de l’Escola Pública

Un dels plats forts del “Fem Més Escola” serà la celebració de la 2a Festa de l’Escola Pública, aquest proper diumenge, a la Plaça de l’Ajuntament, en una activitat organitzada conjuntament per Òmnium Cultural Anoia i l’Ajuntament montbuienc, amb el suport dels centres educatius i AMPA’s del municipi. Entre les 11 i les 13 hores hi haurà tallers educatius i lúdics, casetes amb informació dels centres educatius de Montbui, actuacions, espais lúdics…Tothom està convidat a participar d’una de les grans propostes d’aquest “Fem Més Escola”.

Les activitats començaran a les 11 del matí amb una actuació dels tabalers de l’Institut Montbui. A un quart de dotze, actuació a l’escenari a càrrec del grup de gimnaestes de l’AMPA Garcia Lorca. A les 12 del migdia, actuació de “zumba” a càrrec dels alumnes de l’Institut Montbui i, posteriorment, actuació de la Coral de l’Institut. A dos quarts d’una tindrà lloc una sessió de balls moderns, amb l’AMPA G. Lorca. I clourà la jornada una demostració de música de “cajón”, a càrrec dels alumnes de l’Institut Montbui. També cal destacar que durant tot el matí actuaran per escoles els nens i nenes que realitzen l’activitat musical dels “violins” durant aquest curs. Aquesta actuació es podrà veure dins la carpa ubicada a dins del mateix ajuntament montbuienc.

Cal destacar que els tallers funcionaran entre les 11 i les 13 hores de forma ininterrompuda.

Activitats realitzades

Durant els darrers dies s’han dut a terme diferents propostes: d’una banda el passat 6 de març es va celebrar la Jornada de Portes Obertes a l’Escola Garcia Lorca, centre que acaba de finalitzar la seva setmana cultural, dedicada enguany a la diversitat de països i cultures del món. D’altra banda, Mònica Torra va començar aquest dimarts les sessions de contes a l’Escola Antoni Gaudí. Aquest dijous es realitzarà aquesta activitat a l’Escola Garcia Lorca i el proper dimarts 14 a l’escola Montbou.

Properes activitats

A més de la segona Festa de l’Escola Pública prevista per a diumenge, aquest divendres 10 de març els nens i nenes de les llars d’infants montbuienques L’Estel i Santa Anna aniran a esmorzar a les escoles Garcia Lorca i Antoni Gaudí.

El dimarts 14 de març es durà a terme una jornada de portes obertes a l’escola Antoni Gaudí i el divendres 17 hi haurà sengles sessions de l’Hora del Conte a les llars d’infants, amb Mònica Torra.

El dimecres 22 de març es durà a terme una sessió de Jocs de Falda, a càrrec de Maria Rosa Corral i del 22 al 24 de març les escoles montbuienques acolliran un taller de música per a pares, mares i nens/es de les escoles que realitzarà Glòria Tomàs. El dijous 23 de març es podrà participar en el taller “Crea el teu propi conte digital” i el diumenge 26, a partir de les 11 del matí, la sala auditori de Mont-Àgora acollirà la sessió de teatre familiar “Akashia, el viatge de la llum”, amb entrada lliure i gratuïta.

El dilluns 27 a partir de les sis de la tarda es farà a la Sala Auditori de Mont-Àgora la I Gala d’Homenatge a la Comunitat Educativa, una de les activitats novedoses i que vol servir com a reconeixement a totes les persones que treballen diàriament per millorar l’educació al municipi.

Diferents activitats de teatre, un taller de música i la tradicional jornada de portes obertes a les llars d’infants municipals, prevista per al 22 d’abril, seran les darreres propostes del “Fem Més Escola” d’enguany.

FER UN COMENTARI

*