Inici Destacats Montbui celebra un cap de setmana de Festa Major d’Hivern

Montbui celebra un cap de setmana de Festa Major d’Hivern

COMPARTIR

Aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració del 15 de gener, dia del patró Sant Maure, Montbui celebrarà una nova edició de la Festa Major d’Hivern.

Les activitats començaran aquest divendres, a partir d’un quart de 12 del matí, amb la representació de l’obra de teatre musical “La setmana dels 7 dissabtes”. Aquesta activitat està expressament adreçada als alumnes de primer, segon i tercer curs de Primària de les escoles del municipi, i es realitzarà a la Sala Auditori Mont-Àgora.

També el mateix divendres es realitzarà una Nit d’Humor i Monòlegs, amb doble protagonisme per a l’actriu local Neus Sanz i per al monologuista Edu Mutante.

La Sala Auditori Mont-Àgora acollirà a partir de les 10 de la nit un avançament del monòleg de l’actriu anoienca Neus Sanz titulat “Un pedacito de mi”. Precisament la igualadina tornarà a Mont-Àgora el proper mes de març per realitzar aquest monòleg de forma completa. La igualadina, amb un gran bagatge artístic, és coneguda per la seva trajectòria en companyies de teatre com La Cubana i la seva participació en nombroses sèries de televisió.

La Nit d’Humor i Monòlegs continuarà a dos quarts d’onze de la nit amb l’actuació d’Edu Mutante, que estrenarà el seu nou espectacle titulat “L’important és ficar-la ?”.

El públic podrà accedir lliurement a Mont-Àgora, sense entrada, fins arribar al límit d’aforament de la sala (l’aforament està limitat al 70 per cent). És important remarcar que l’obertura de portes de la sala es farà a les 21.15 hores. L’activitat, d’estrena, serà enregistrada amb finalitats promocionals.

Les activitats de la Festa Major d’Hivern continuaran dissabte. A partir de les 12 del migdia, es durà a terme a l’Església de Santa Margarida (Nucli Antic) la tradicional Missa de Sant Maure (amb la tradicional ofrena del Ciri Votiu).

A les sis de la tarda tindrà lloc a la Sala Auditori Mont-Àgora l’estrena del nou espectacle familiar de Karaoke’s Kids. L’activitat és d’accés gratuït, sense entrada, i fins arribar al límit d’aforament (70 per cent). L’obertura de portes a la sala es realitzarà a les 17.15 hores.

A partir de les 10 de la nit es realitzarà un espectacle pirotècnic de Festa Major, a càrrec de Pirotecnia Turís (l’activitat es podrà seguir des del Passeig Catalunya).

El diumenge 16 de gener a partir de les 11 del matí s’organitzarà la Missa de Sant Maure a la parròquia del Nucli Urbà (també amb l’ofrena del Ciri Votiu).

Els actes de la Festa Major d’Hivern finalitzarà el proper divendres 21 de gener amb una sessió de “L’hora del conte: contes de fred i manta”. Activitat a càrrec de La Maleta de Lili, que es durà a terme a partir de les sis de la tarda a la Biblioteca Mont-Àgora.

La Festa Major d’Hivern estarà organitzada la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de Cinemes Mont-Àgora, Arc Multimèdia, Diverevent i Viu La Festa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*