Inici Societat Montbui celebra el seu 17è ‘Fem més escola’ durant el mes de...

Montbui celebra el seu 17è ‘Fem més escola’ durant el mes de març

COMPARTIR

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, a través de la seva regidoria d’Educació, organitzarà entre els dies 3 i 29 de març la dissetena edició del projecte educatiu “Fem Més Escola”. La iniciativa acosta la realitat dels centres educatius montbuiencs als veïns i veïnes de Montbui, coindicint amb el període de preinscripció als centres educatius.

El “Fem Més Escola” d’enguany tindrà com a actes destacats una gala de reconeixement a la comunitat educativa que es durà a terme a Mont-Àgora el dijous 26 de març. Coincidint amb aquest projecte educatiu, també es celebrarà la “Festa de l’Escola Pública”, una activitat que aplegarà els membres de la comunitat educativa montbuienca el diumenge 29 de març, també a Mont-Àgora (com a novetat). No hi faltaran diferents jornades de portes obertes als diferents centres educatius del municipi ni tampoc nombrosos tallers culturals, activitats musicals, contes, propostes de teatre, entre moltes d’altres propostes.

Tothom qui ho desitgi i que estigui interessat pot concertar una visita per conèixer l’escola Montbou, el primer dels centres que obre portes a les famílies dels possibles alumnes. Per rebre tota la información, cal trucar al telèfon 93 804 10 03.

Cal remarcar d’altra banda que el proper dimarts 3 de març tindrà lloc a les dues llars d’infants públiques de Montbui sengles sessions de “L’hora del conte”. A dos quarts d’onze del matí es realitzarà a la Llar d’Infants L’Estel, i a partir de les onze, es durà a terme a la Llar d’Infants Santa Anna. La coneguda contacontes Mònica Torra serà l’encarregada de conduir aquesta activitat.

FER UN COMENTARI

*