Inici Destacats Montbui celebra el seu 12è Passatge del Terror

Montbui celebra el seu 12è Passatge del Terror

COMPARTIR

Aquest dimecres a partir de dos quarts de 10 de la nit començarà l’esperat i espectacular dotzè Passatge del Terror de Montbui. Ho farà amb un acte previ, on les criatures tenebroses rebran als assistents al Passeig Catalunya, just a tocar de l’antiga nau de Calçats Ferrer, que acollirà enguany el Passatge. A tres quarts de 10 s’obriran portes, de forma oficial, a un Passatge que promet emocions fortes fins ben entrada la matinada.

Des de l’organització asseguren que serà un Passatge que deixarà petjada entre els assistents, que trobaran una indret nou, amb tres nivells, i amb 500 metres quadrats plens de personatges i escenes de por. L’activitat és possible per la implicació, des de fa mesos, de més d’un centenar de col·laboradors que estan posant de la seva part perquè sigui tot un èxit aquesta activitat.

Serà la quarta ubicació diferent que tindrà el Passatge, després del Centre Cívic i Cultural La Vinícola, la Piscina d’Estiu i el pavelló Can Passanals.

El 12è Passatge del Terror estarà organitzat per l’Ajuntament de Montbui (regidories de Joventut i Cultura) i té la col·laboració de Diverevent i Gonzalo.

El preu de l’accés al Passatge serà d’1’5 euros (a la taquilla). En pocs dies es van esgotar les entrades anticipades, que es venien al preu de 3 euros i que permetran un accés ràpid al terrorífic recinte.

FER UN COMENTARI

*