Inici Música Montbui acull un concert homenatge a Gabriel Carreño

Montbui acull un concert homenatge a Gabriel Carreño

COMPARTIR

[Img #29803]Divendres passat la Sala Auditori de Mont-Àgora es va omplir amb la millor música d’orquestra dels 60, 70 i 80, en el recital homenatge “Gabriel i les seves vivències”. Més de 250 persones van ser presents en un recital “remember” on el protagonista, el cantant Gabriel Carreño va estar envoltat per totes les persones que han tingut un important protagonisme durant la seva carrera musical. El recital va ser completíssim, va incloure [Img #29804]actuacions de diferents gèneres, humor, duets, peces instrumentals i va permetre veure alguns dels grans músics i cantants de casa nostra.     

 

[Img #29805]Entre els protagonistes de la gala Jack Carmelo (Orquestra Meravella), Francis (Orquestra Rosaleda), Gabi (Cotton Club), Sheila Grados (cantant i professora de cant), Juan (Doble Perfil), Teresa (Grupo Hali), Ramon (Orquestra Windsor), Tere (Orquestra Aquarama) i Josep Maria Oriol… Com a músics Jaume Cunilles –pianista Orquesta Triunfal-, compositor de “La Plaça del Diamant” i de sèries de televisió.  Juan Diego Granados, trompetista i professor del Conservatori d’Igualada. Pedro Cuadras (pianista i trompetista del Grup Harle’ms), Jordi Gabarró (bateria i percusionista), David Moyes (pianista i teclats Grup Liberty), Angel Morales (percusionista), entre molts d’altres. Els Trobadors de l’Anoia, el grup de rondalla del que forma part actualment en Gabriel Carreño també va ser protagonista en un homenatge molt lluït i que va fer les delícies d’un públic completament apassionat d’aquesta música.

 

El concert-homenatge “Gabriel i les seves vivències” va començar amb un video-projecció de recordatori de la trajectòria de Gabriel Carreño, des dels seus inicis en el món de la música, fins els darrers anys, amb la seva participació amb els grups Rondalla Nova Unió i Els Trobadors de l’Anoia. L’homenatge va comptar amb el suport logístic i organitzatiu de l’Ajuntament de Montbui, a través de la regidoria de Cultura.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*