Inici Poliesportiu Montbui acull la prova ‘pandereta’ d’agility

Montbui acull la prova ‘pandereta’ d’agility

COMPARTIR

El passat 23 de desembre es va celebrar a l’Estadi Municipal de Montbui la Prova Pandereta que organitza cada any el Club Agility Rivalcan i que va aplegar més de 130 participants d’arreu de l’Estat i de França.

Com a novetat, aquest any es van muntar 3 pistes que funcionaven de manera simultània. Es va inaugurar una nova modalitat com a competició paralel.la a la oficial que va rebre el nom de “Corre Corre Tió” on els participants podien fer la pista les vegades que volguéssin al llarg del dia; tot amb la finalitat de marcar el millor temps per tal de poder-se classificar per la gran final. Els 3 gossos més ràpids de cada categoria formarien equips per córrer la pista de la final on competirien, minis, midis, i estandards entre sí.

Luis Luque, el montbuienc entrenador del Club d’Agility Rivalcan, va aconseguir classificar a Melendi, el seu canitx mundialista en la categoria mini i a Pandereta, la seva nova promesa i la que porta el nom de la prova que ell mateix organitza, en la categoria midi.

Va ser una final molt emocionant on van quedar guanyadors l’equip dels minis format per Luis Luque i Melendi ( Sta. Margarida de Montbui), Carmen Briceño amb Narnia (Zaragoza) i David Ferrer amb Amy (Barcelona).

A la prova del Jumping Caganer Luis Luque es va proclamar campió en la categoria Midi amb Pandereta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*