Inici Societat Montbui actualitza la senyalització als seus nuclis

Montbui actualitza la senyalització als seus nuclis

COMPARTIR

L’Ajuntament de Montbui ha dut a terme durant les darreres setmanes el procés d’actualització de la senyalització vertical d’orientació per tal de facilitar als usuaris de les vies públiques l’accés als diferents equipaments municipals.

Aquesta actuació s’ha dut a terme als diferents nuclis del municipi, i obeeix a la necessitat d’actualitzar aquesta senyalització, després de la creació de nous equipaments en els darrers anys (com ara Mont-aQua, Mont-Àgora o Mont-Jove), als canvis en d’altres serveis i també amb l’objectiu de donar visibilitat i màxima accessibilitat als punts de titularitat municipal o d’interès històric.

La renovació ha inclòs tots els equipaments i serveis municipals d’interès general en la senyalització, sempre amb l’objectiu de millorar la circulació de vehicles a la xarxa viària municipal. La renovació ha inclòs tant substitucions com noves implantacions de cartells. Com explica l’Alcalde montbuienc Teo Romero “en els darrers anys hem ampliat equipaments i havíem detectat que calia actualitzar aquests indicadors per facilitar als conductors un accés ràpid i pels carrers i vies més adequades. És una tasca que des de l’ajuntament es realitza periòdicament, ja que entenem que cal facilitar a la ciutadania el coneixement, ubicació i accés als principals serveis municipals”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*