Inici Societat Montbui acollirà el programa “Noves oportunitats per a joves”

Montbui acollirà el programa “Noves oportunitats per a joves”

COMPARTIR

Aquest dimecres ha tingut lloc a l’Ajuntament de Montbui la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Montbui i AMPANS-Intermedia per al desenvolupament del programa “Noves oportunitats per a joves”: “Start. Formació i feina” a la comarca de l’Anoia.

El conveni l’han signat l’alcalde montbuenc Teo Romero i el director general d’AMPANS Toni Espinal i permetrà que el CCC La Vinícola aculli diferents despatxos de treball, atenció individualitzada i sessions grupals, en el marc d’aquest programa de formació professionalitzadora.

“Start: Fomació i feina” es tracta d’un programa d’atenció i suport a aquells joves que ho necessitin, especialment aquells que hagin abandonat un itinerari educatiu. El projecte busca formar als joves en competències transversals i els facilita la reinserció, ja sigui en el sistema educatiu o bé per aconseguir una feina. Els joves que prenen part en aquest programa reben actuacions personalitzades (adequades a cada perfil individual). A través del programa, entraran en contacte amb professions i empreses, sempre acompanyats i amb seguiment tutorial.

FER UN COMENTARI

*