Inici Destacats Montbui acollirà la desena edició del Torneig Arcadi Manchón

Montbui acollirà la desena edició del Torneig Arcadi Manchón

COMPARTIR

Del 22 al 29 de maig, els amants dels tennis tenen una nova cita a les pistes del Club Tennis Montbui amb el Torneig de Tennis Arcadi Manchón celebrant la desena edició. Coincidint amb aquesta efemèride, la competició arriba amb una gran novetat; la celebració del Torneig Internacional en cadira de rodes femení els dies 26, 27 i 28 de maig.

Igual que en la darrera edició, l’organització, Top Tennis, continua apostant per una competició només femenina, seguint així la línia del projecte esportiu de TopTennis amb el Centre d’Alt Rendiment, ubicat a les mateixes instal·lacions, dedicat a la formació integral de joves tenistes i deixant més que mai palès el seu objectiu que és, d’una banda, fer del tennis un esport accessible per a tothom i per una altra formar tenistes competitius en l’àmbit internacional.

Com anteriors edicions el Torneig porta el lema “Campiones del futur”. La competició clàssica, el Torneig Arcadi Manchon, és puntuable per la WTA amb un premi de 15.000 dòlars. Hi participaran 64 tennistes a la prèvia per arribar 32 a la final.

La primera edició del Torneig Internacional en cadira de rodes femení és puntuable per l’ITF i és equiparable a un torneig de 15.000 dòlars.

La competició és impulsada per l’equip de Top Tennis i compta amb el suport i col·laboració del Club Tennis Montbui, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, el Consell Comarcal de l’Anoia, la Federació Espanyola de Tennis, així com una trentena d’empreses patrocinadores.

Diumenge, 22 començaran a disputar-se els partits per arribar al diumenge 29 a la final. Una final que a més de competitiva serà solidària, ja que com és tradicional es recullen donacions per alguna causa benefica. En aquesta ocasió serà per millorar l’hospital de dia oncològic de l’Hospital d’Igualada.

La competició d’aquestes joves talents que aspiren a situar-se a l’elit i l’esforç de superació d’aquestes tenistes que mostraran el seu estil i qualitat, seran factors i valors pels quals valdrà la pena gaudir de l’espectacle, del Torneig Arcadi Manchón. L’entrada és lliure i gratuïta.

FER UN COMENTARI

*