Inici Futbol Montbui va acollir ‘La Nit dels Campions’ del futbol comarcal

Montbui va acollir ‘La Nit dels Campions’ del futbol comarcal

COMPARTIR

Dimarts al vespre va tenir lloc a la Sala Auditori de Mont-Àgora la “Nit dels Campions” organitzada per la delegació a l’Anoia de la Federació Catalana de Futbol. Gairebé 400 persones es van aplegar a l’equipament cultural montbuienc per presenciar una gala d’una hora de durada en la qual es va retre homenatge als clubs i equips de l’Anoia que van assolir els títols de les seves respectives competicions durant la temporada 2017-2018. A l’acte hi van assistir el directiu i delegat de la Federació Catalana de Futbol (FCF) a l’Anoia, Francesc Borrega; el directiu de la FCF Jaume Plaza; el delegat del Comitè Tècnic d’Àrbitres a l’Anoia, Roger Sales; l’alcalde de Montbui, Teo Romero; el regidor d’Educació i Esports, Josep Palacios; la regidora d’Administració, Economia i Participació, Elisabet Tamargo; i la regidora de Cultura, Montserrat Carricondo.

L’Alcalde montbuienc Teo Romero va donar la benvinguda als assistents i va agrair a la Federació Catalana de Futbol “que hagi pensat en Montbui per acollir aquesta gran festa del futbol anoienc. Mont-Àgora, com sempre diem, és un equipament pensat en clau de conurbació i comarca, i pensem que actes com el d’avui demostren sobradament la seva importància”. L’Alcalde va recordar també que “tres dels equips campions són del nostre municipi, el Sant Maure amateur i dos equips del Futbol Sala Montbui, un fet que ens fa sentir-nos orgullosos dels nostres esportistes”.

A continuació hi va intervenir el Delegat de la Federació Catalana de Futbol a l’Anoia, Francesc Borrega, qui en el seu parlament va anar desglossant i valorant la darrera temporada, “en la qual els clubs de l’Anoia han aconseguit guanyar 12 competicions, una xifra molt positiva”. Borrega va recordar l’aposta pel civisme i els valors en les competicions federades de futbol que ha dut a terme la Federació Catalana, i també l’aposta per l’esport femení, amb la campanya #Orgullosa, de dinamització i foment del futbol i el futbol sala femení.

Després de poder veure diferents projeccions, va arribar el moment de reconèixer a aquelles persones que han treballat des de diferents clubs pel bé del futbol anoienc. Aquest reconeixement va ser per a Marcel·lí Nieto, president durant moltes temporades del Club Esportiu Anoia. També es va retre homenatge a Manel Segura (ex president CF La Llacuna) i a José Pérez (ex responsable del FS Can Titó-Vilanova del Camí.

També es va retre un homenatge especial a la trajectòria en el món del futbol a Jaume Pelfort, història viva del Futbol Club Fàtima, on va ser jugador, entrenador, delegat i tresorer. Tammateix es va retre homenatge a l’igualadí Juanjo Luque, actual responsable de “La Nova Masia”, centre de formació Oriol Tort, i també l’encarregat de gestionar l’apartat d’Educació Emocional del projecte Masia 360, en ambdós casos essent una peça cabdal del futbol formatiu del Futbol Club Barcelona. I es va homenatjar a Núria Bosch, una de les fundadores del Piera Futbol Sala, un conjunt referent a la comarca.

Va finalitzar l’acte el lliurament dels respectius trofeus de campió per als dotze conjunts anoiencs que van ser primers a les respectives competicions de futbol i futbol sala.

Aquests equips homenatjats van ser l’equip amateur “A” de la Unió Esportiva Sant Maure, campió del grup dotzè de Tercera Catalana. També l’equip amateur del CF Capellades, campió del grup setè de Quarta Catalana. Es va retre homenatge a l’equip juvenil del CE Anoia, campió del grup 22è de Segona Divisió Juvenil. Homenatge així mateix al conjunt cadet de Primera Divisió de l’Agrupació Esportiva Piera, campió de lliga en el grup novè. Reconeixement a l’equip infantil de Segona Divisió del CE Òdena, campió del grup 32è d’aquesta categoria. També es va reconèixer a l’equip aleví del CE Òdena, campió de lliga en el grup 20è de la Tercera Divisió. En aquesta mateixa categoria, Tercera Divisió Aleví, guardó per al CF Capellades “B”, campió del grup 21. L’equip de la UD La Torre de Claramunt va ser campió del grup 12è de Tercera Divisió benjamí. I el CE Anoia de Vilanova del Camí va ser campió del grup 47 a la categoria prebenjamí. En aquesta mateixa categoria, però al grup 48, títol de campió per al FC Masquefa.

Pel que fa al futbol sala, dos equips del Futbol Sala Montbui van rebre els títols de campions. L’equip amateur “B”, que va ser campió del grup vuitè de Tercera Catalana, i també el conjunt aleví montbuienc, campió del grup novè de Tercera Catalana Aleví.

Va cloure l’activitat amb la corresponent foto dels campions del futbol anoienc.

Fotos: FCF

FER UN COMENTARI

*