Inici Cinema Mont-Àgora participa a la Festa del Cinema

Mont-Àgora participa a la Festa del Cinema

COMPARTIR

Els dies 24, 25 i 26 d’octubre es durà a terme a una nova edició de la « Festa del Cinema”, un esdeveniment organitzat per la Confederació de Productors Audiovisuals d’Espanya (FAPAE), la Federació de Distribuïdors de Cinema (FEDICINE), la Federació de Cinemes d’Espanya (FECE) i l’Institut de les Ciències i les Arts de l’Àudiovisual (ICAA). L’objectiu de l’activitat és fomentar l’assistència a les sales de cinema, amb la possibilitat de gaudir de pel·lícules d’estrena a preus molt econòmics (2’9 euros per entrada). Mont-Àgora Cinemes pren part en aquesta iniciativa, que es realitzarà els dies dilluns 24, dimarts 25 i dimecres 26 d’octubre, amb projeccions de cinema especials, a un preu de 2’9 euros.

De la mateixa forma que en edicions anteriors, els espectadors caldrà que s’acreditin primer a la pàgina web www.fiestadelcine.com. Això farà que puguin tenir un preu reduït per entrada durant els tres dies que dura aquesta promoció. Cal dir que els menors de 14 anys i els majors de 60 no caldrà que s’acreditin i tindran directament les entrades al preu reduït de 2’9 euros.

Les pel·lícules que entraran en aquesta promoció són: “Los caballeros blancos”, “Regreso a casa”, “Cigüenas” i “La propera pell”. Els horaris es poden consultar a la pàgina de Facebook dels cinemes.

FER UN COMENTARI

*