Inici Societat Mont-Àgora, finalista del Festival Mundial d’Arquitectura

Mont-Àgora, finalista del Festival Mundial d’Arquitectura

COMPARTIR

Un nou reconeixement arquitectònic per a Mont-Àgora. L’obra de Pere Puig que acull l’Espai de les Arts i del Coneixement de Montbui va ser un dels edificis destacats del WAF (World Architecture Festival), celebrat a Berlín a finals del mes de novembre. Mont-Àgora va ser reconegut a la categoria de construccions d’edificis en l’àmbit cultural. Només vuit edificis d’arreu de l’Estat espanyol van ser finalistes en el total de 16 categories d’aquests premis, que reconeixen els millors edificis arquitectònics a nivell mundial.

A més de ser finalista dels WAF, durant el seu any i mig d’història, Mont-Àgora ha estat reconegut com un dels millors edificis mundials. L’obra va ser nominada als German Design Awards. A això cal afegir una menció especial en els ArchitizerA+Awards en la categoria d’edificis institucionals, governamentals i municipals. Abans, el setembre del 2015, Mont-Àgora va ser seleccionat com un dels sis millors edificis civils del món en els últims tres anys en els prestigiosos Wan Awards, on també va rebre un reconeixement pel seu tractament del color.

L’edifici montbuienc acull una Biblioteca de dues plantes, una sala auditori, una de petit format (en aquestes dues es realitzen sessions de cinema comercial de forma setmanal), vestíbul-sala d’exposicions, així com una part de l’edifici que és utilitzat per l’escola Garcia Lorca –cinc aules-, així com diferents espais polivalents.  Cal destacar que s’està treballant en l’adequació dels espais pendents per tal d’encabir-hi noves aules per al foment de les arts.

FER UN COMENTARI

*